Ryanair aneb levné letenky 5x jinak

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, výlet, květen, levné letenky, akční letenky, ryanair

Sponzorované odkazy:

Ryanair aneb levné letenky 5x jinak

Levných letenek najdete po celém internetu velmi mnoho a než se nadějete, můžete je mít koupené. Celý proces obvykle trvá sotva pár minut. Ano, tak je snadné dnes zájezd zajistit. Ovšem i v případě levných letenek se mějte na pozoru. Mnohdy totiž skrývají poplatky, jež nejsou v prodeji uvedeny a následně vás vyjdou možná ještě dráž, než ty běžné. To ovše neplatí u letecké společnosti Ryanair. Ta nabízí levné letenky prakticky po celý rok, proto se nebojte, že byste na nich prodělali. A kam se s Ryanair vypravíte v květnu? Máme pro vás pár bezva tipů.

Itálie – Sicílie – 1 190 Kč

Toužíte vypadnou z každodenního stereotypu ale nevíte, kam se vydat, aby vás víkendový pobyt nebo prodloužený víkend nestál celou výplatu? Pak se vydejte s leteckou společností Ryanair na Sicílii. Tento italský ostrov vám nabídne krásné počasí, temperamentní obyvatelstvo, kulturní a historické děditství a vynikající jídlo. Výletu rozhodně nebudete litovat. Cena letenek vás navíc v květnu vyjde na senzačních 1 190 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků.

Kanárské ostrovy – Lanzarote – 1 890 Kč

Další skvělou volbou na opravdu laciné letenky, jež jednoduše nelze odmítnout, jsou letenky na překrásný ostrov Lanzarote, nacházející se na Kanárských ostrovech. Tyto ostrovy nabízejí prakticky po celý rok příjemné jarní počasí a také dech beroucí krajinu. Nyní vás navíc letenky od letecké společnosti Ryanair budou stát skvělých 1 890 korun.

Autor: PrayitnoAutor: Prayitno

Kypr – Paphos – 1 490 Kč

Letošní zima byla velmi chladná a především opravdu dlouhá. Není tedy divu, že už máte chuť a především potřebu se pořádně ohřát a načerpat energie ze slunečních paprsků. Využijte akčních květnových letenek od letecké společnosti Ryanair a vydejte se na překrásný kyperský ostrov Paphos. Cena letenek je nyní skvělých 1 490 korun.

Španělsko – Santander – 950 Kč

Kde vám bude naprosto skvěle a krásně prakticky po celý rok, je beze sporu Španělsko. Tato horkokrevná země je plna slunečních paprsků a již v květnu vám nabízí nefalšované letní počasí, na které se celý rok v České republice těšíte. Akční letenky od nízkonákladové společnosti Ryanair nyní seženete za skvělých 950 korun, ta neváhejte a zajeďte si do španělského Santander.

Řecké ostrovy – Korfu – 1 750 Kč

A pokud je vaším přáním pouze polehávat na pláži a užívat si nic nedělání a sluníčka, pak se v květnu musíte podívat na krásný řecký ostrov Korfu. Letenky zeženete takřka za hubičku a ubytování stejně tak. Levná dovolená, kterou si užijete, vás proto nemine.

Nejlevnější letenky nabízí „pelikan.cz“

Článek Ryanair aneb levné letenky 5x jinak byl publikován 20. května 2017 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...