Počítač, ilustrační foto. Autor: PixaBay

Praha – V sobotu 27.května se odehrává charitativní turnaj v počítačových hrách GG Prague 2017. Kdo vše se zde hraje a jak můžete přispět?

Hraní počítačových her pomáhá. V Praze se sešlo 12 firemních týmů, které proti sobě odehrají turnaj v Counter Strike: Global Offensive. Budou zde týmy například Alzy, Microsoftu, Czc.cz, Fortuny nebo také Avastu. Výtěžek z akce poputuje na vybavení dětských nemocničních oddělení.

Od desáté hodiny se začne hrát skupinová fáze firemního turnaje.

Jakmile se tato skupinová fáze dohraje, bude následovat showmatch známých osobností z portálů YouTube a Twitch ve kterém se proti sobě utká například Jirka Král, Pedro, Blade, Filel nebo Mazarini. Dále se přejde na play-off firemního turnaje. Finále celého turnaje by se mělo hrát okolo devatenácté hodin. Ve středu 24. května Aleš „Freeze“ Kněžínek, nejlepší český hráč hry League of Legends, udělal charitativní stream, na kterém vybral krásných 22 050 Kč.

Přímo na místě akce je pro diváky připraveno spoustu akcí, například soutěž o Xbox, do které se může zapojit kdokoliv kdo na akci přijde nebo také soutěž o notebook Dell Inspiron 15, který vyhraje vítěz diváckého turnaje.

ČTĚTE TAKÉ: Dubský klub Leonidas gym přivezl tituly mezinárodního mistra České republiky

Autor: Jakub Kohout,
redakce

Komentáře
  • TÉMATA
  • hry
  • soutěž
Předchozí článekLIVE – 863. Zahájení lázeňské sezóny v severočeských Teplicích
Další článekSirius kupuje společnost International Medical Group
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.