Krypton 700 – nová herní myš se značkou Genesis

Genesis, oblíbená značka herního vybavení, představuje novinku a uvádí myš Krypton 700, další myš s RGB podsvícením

Tato počítačová myš je vybavena přesným optickým senzorem PMW 3310, který umožňuje měnit nastavení citlivosti v neobvykle velkém rozsahu od 400 do 7200 DPI.  Navíc je možné během hry díky tlačítkům umístěným nad rolovacím tlačítkem rychle přepínat mezi pěti přednastavenými úrovněmi.

Mnoho možností

Myš je vybavena vnitřní pamětí a součástí dodávky je i pokročilý ovládací software, který nabízí mnoho možností individualizace. Hráči počítačových her tak mohou měnit nastavení myši a ukládat jednotlivé profily i vytvářet makra, tedy kombinace několika tlačítek spojených do jednoho. Celkem má Krypton 700 osm tlačítek.

 Na vzhledu záleží

Krypton 700 je další z řady myší s RGB podsvícením značky Genesis, ale první s funkcí Chroma. Tato vylepšená technologie podporuje světelné efekty a zajišťuje dosud nevídané podsvícení. Hráč si může podsvícení navolit podle svých preferencí. Na výběr má 16 milionů barev a odstínů.

 Silný soupeř

Genesis se při vývoji této myši snažil vytvořit velmi odolný produkt a používá přepínače OMRON, které mají odolnost 20 milionů kliknutí. Design myši zajišťuje maximální pohodlí díky ergonomickému tvaru a pogumovanému povrchu.