Červnové letenky, díky kterým ušetříte

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, červen, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Červnové letenky, díky kterým ušetříte

Zatímco za dovolenou jste schopni a často také skutečně ochotni utratit tisíce korun, za letenky a celkově dopravu je takřka zbytečné utrácet. Letenky totiž můžete najít za skvělé ceny a dostat se do zajraničí za pár tisíc korun a tím ušetřit na suvenýry nebo třeba oblečení. A kde sehnat ty nejlepší letenky na trhu? Hledejte na internetu a zapomeňte na cestovní agentury i kanceláře.

Madeira – 1 590 Kč

Stále přemýšlíte kam se vydat na dovolenou a nemůžete najít říhodné místo a také levné letenky? Pak se nechejte inspirovat společností Condor a vydejte se na portugalskou Madeiru. Na tento překrásný ostrov, kde jsou úchvatné pláže, teplo a také inpozantní krajina, se totiž můžete dopravit již za senzačních 1 590 korun, a to včetně zpátečního letu.

Florida – Fort Myers – 8 978 Kč

Plánujete dovolenou za „velkou louži“ a stále čekáte na vhodné letenky? Pak využijte akčních letenek pro červen a vydejte se na překrásnou americkou Floridu za senzačních 8 978 korun. Florida nabízí mnoho možností pro letní dovolenou, ale také pro kratší výlet. Na Floridě si totiž užijete oceánu, sportování, kultury i architektury a stejně tak krásného prostředí a krajiny. Letenky seženete u letecké společnosti American za skvělých 8 978 korun.

Autor: Tobias Van Der ElstAutor: Tobias Van Der Elst

Chicago – 7 948 Kč

V USA ještě chvíli zůstaneme, ale tentokrát se přemístíme do jiné oblasti. Jedním z nejkrásnějších měst je beze sporu Chicago. To je považováno za město s nejvíce zelenými parky a také jako větrné město. V Chicagu se vám jistě bude líbit, neboť právě zde si užijete kultury a amerického dění se vším všudy. Letenky seženete od letecké společnosti Iberia, které vás nyní budou stát skvělých 7 948 korun.

Kypr – Larnaka – 1 390 Kč

Skvělou dovolenou si můžete užít například na ostrově Kypr. Tento na půl turecký a na půl řecký ostrov je impozantní záležitostí, kde si letní dovolenou dokonale užije celá rodina, včetně vašich dětí. Na Kypru vás čeká překrásné počasí, nekonečné pláže, příjemná voda a samozřejmě také mnoho výborného jídla a pití, což je řekům i turkům blízké. Letenky seženete od letecké společnosti Small Planet Airlines, a to již za senzačních 1 390 korun.

Autor: Ronald SaundersAutor: Ronald Saunders

Článek Červnové letenky, díky kterým ušetříte byl publikován 24. června 2017 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...