pátek 30. června 2017

SCHOOL CARD: Přáníčko pro paní učitelku


Když nám přišla do obchůdku kolekce Whole Life Learning, bylo jasné, že jednu si musím dát bokem. Miluju školu a všechno, co k ní patří, a jsem zřejmě celoživotní student. Problém byl v tom, že kolem mě jsou široko daleko samé nevěsty, ale žádný školáček. Ale to bych nebyl já, abych nakonec jednoho nenašla a měla důvod, proč do papírů zakrojit. Honzova maminka, která celý rok chodila na angličtinu, vyslovila přání dát své paní učitelce nějaký dáreček. A tady přišla samozřejmě moje chvíle. Přáníčko bylo hotové za hodinku, dvě večerního tvoření, a doufám, že dnes udělá radost! 

Největší problém jsem měla s výběrem papírů. Dávala jsem si postupně stranou ty, které se mi z kolekce líbily nejvíc, až jsem zjistila, že je mám na hromádce všechny... :-) A skoro všechny jsem je také nakonec použila. Nešlo odolat. Nejvíc mě pobavilo, když jsem na závěr zjistila, že ten hnědý (Whole Life Learning 01) je potištěný vzorem alá anglický slovník. Takže hezky tématicky!

Kromě papírů jsem použila také chipboardy školních potřeb z naší kolekce Zpátky do školy. Z pásku z kolekce Whole Life Learning jsem vystřihla jablíčko a uprostřed jsem přáníčko převázala modrou stužkou. Do horní části jsem pak umístila anglické věnování a po přáníčku "rozházela" visačky s anglickými slovíčky. Maminka chodila do začátečníků, takže podle toho jsem také přizpůsobila slovní zásobu... :-) Pokud se vám líbí font, pak se jmenuje Appleberry a stáhnout si ho můžete TADY.

A to je vše, co jsem vám chtěla k přáníčku povědět. Teď už si jen prohlížejte... :-)












Neříkala jsem vám, že ta kolekce je skvělá? :-)

Přeji vám ať si užijete poslední den školního roku v poklidu. A ať už vám vaše dítko položí dnes na stůl jakékoliv skóre, nezapomeňte si všímat především toho, co se v druhém pololetí povedlo. Věřím, že děti vždycky dělají to nejlepší, co můžou a záleží jen na tom, jaké jim k tomu vytvoříme podmínky.

Prázdninám zdar!

Žádné komentáře:

Okomentovat