Nejlevnější červencové letenky – létejte nízkonákladově

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, červenec, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější červencové letenky – létejte nízkonákladově

Doby, kdy letenky stály tisíce korun, ba dokonce destíky tisíc, jsou naštěstí dávno pryč. S leteckou dopravou se doslova roztrhl pytel a vy si proto létání můžete užívat za bezkonkurenčně nízké ceny. Často se ceny letenek pohybují okolí takových částech, za které byste běžně nepořídili snad ani jízdenku na autobus. Pakliže si nepotrpíte na vyhazování peněz za předražené lety, pak vás jistě nadchnou nízkonákladové letenky, které jsou tím nejlevnějším na trhu. Díky nízkonákladovým letenkám můžete ušetřit tisíce korun a létat doslova za hubičku. A kam se se společnostmi EasyJet, Wizzair, Student agency nebo skyscaner nyní vydat? Možností je nespočet a jistě vás všechny nadchnou.

Proč létat nízkonákladově?

Nízkonákladová letecká doprava je již řadu let velice populární a nutno podotknout, že bude ještě oblíbenější. Nelze se ničemu divit, neboť právě zmiňovaná nízkonákladová letecká doprava je tou nejlevnější formou letecké přepravy na světě. V letadle s nízkonákladovou dopravou se možná nebudete cítit tolik komfortně a take se netěšte na teplou stravu 3× denně, za to se ale do mnoha míst podíváte třeba za 500 korun, což se jeví takřka neuvěřitelně. A kam se s nízkonákladovou leteckou dopravou nyní podívat? Máme pro vás pár bezva tipů!

Bergamo za 699 korun

Snad odjakživa milujete historii, památky a nutno podotknout, že se vám značně pod kůži dostala take Itálie, jakožto taková? Pak využijte těch nejlevnějších letenek na trhu a vydejte se v červenci do překrásného Bergama. Tento kousek dějin poblíž Milána je místem pro romantickou dovolenou nebo výlet s kamarádkou. Nezapomeňte si fotoaparáty a hurá na výlet!

Autor: Ana Raquel S. HernandesAutor: Ana Raquel S. Hernandes

Londýn za 999 korun

Již máte pravou letní dovolenou u moře nebo jezera za sebou a tentokrát byste se rádi vypravili na eurovíkend? Pak vás jistě potěší tyto levné letenky do Londýna. V hlavním městě Anglie vám tuto roční dobu bude skvěle a pravděpodobně se vyhnete I nesnesitelným dešťovým přeháňkám. Letenky navíc seženete za senzačních 999 korun, což snad ani nelze nevyužít.

Rhodos za 1 122 korun

A že máte letní dovolenou stále před sebou a doposud nevíte, kam byste se chtělůi podívat? Pokud nemáte dostatek finance, abyste si dopřáli dovolenou, během které na peníze nehledíte, pak využijte akčních nízkonákladových letenek a vypravte se na řecký ostrov Rhodos. Krásné pláže, průzračné moře, vynikající jídlo a místní temperament. To vše a mnoho dalšího můžete mít nyní již za senzačních 1 122 korun, a to dokonce včetně zpátečního letu.

Článek Nejlevnější červencové letenky – létejte nízkonákladově byl publikován 24. července 2017 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...