horoskop

Druhý srpnový týden: Otřete si prach z kolen a jdeme do toho znovu! Lépe!

Jestli jste pociťovali obtížně tento víkend a celý ten úplňkový marast, tak věřte, že to bude ještě chvíli doznívat. Ovšem už v léčivějších energiích.

On ten začátek týdne, nebo některá jeho témata mohou být ještě hodně horká, hořká, kávová a bolavá. Zmatená. Taková, před kterými jsme už zavírali oči, nebo je už považovali za vyřešená. Něco, co se vrací k dořešení, k doléčení. To nás může udivit…  a na chvíli znehybnit. Jak Dvojka mečů, tak Čtyřka mečů je o nehybném stavu, kde je radno se moc nehýbat, abychom se neporanili – nic extrémními způsoby neřešit, spíš se obrátit do sebe a hledat odpovědi v sobě. V tuhle chvíli se nic neděje náhodou a i když to bolí, je to důležité sdělení.  K tomu, abychom to porovnali, zvážili a chvíli se pod tíhou toho všeho nehýbali. TO je asi nejdůležitější zprávou ke všemu, co vás může tento týden bolet. Nehýbejte se, jen tiše pozorujte a využijte možná i drobných informací nebo pocitů od okolí. Možná se toho začátkem týdne bude objevovat až příliš…. Kdo jen tiše naslouchá, dostane všechno.

Může nás z toho bolet hlava, můžeme se cítit přetížení, unavení, na konci sil. To ale všechno přejde a patří to k tomu, jak moc velký tlak to může být… Ale tady špatné zprávy končí.

Hned za tímto procesem je klid, jistota, poznané hodnoty a především poznané cesty, jak s těmito nově nabytými nebo znovu oprášenými hodnotami chcete naložit. A otvírá se také obrovské okno zvenčí, které budou zejména ti, které osud kolem úplňku trošku přiškrtil, vnímat jako závan čerstvého vzduchu. Najednou bude všechno zřejmé, jasné. Najednou uvidíte kvalitu kolem sebe. Mohou také chodit události nebo situace, které tuto kvalitu budou přinášet. Nové šance, nové práce, pohnou se různé stojaté záležitosti, jež mají vést ke zlepšení života, k životnímu komfortu. Všechno kolem začne v průběhu týdne růst… A možná se i rozhodnete pro něco zásadnějšího. Toto prohlédnutí – tedy z bolestí a únavy vzešlé poznání podpořené následně něčím hmatatelným a úlevným – může vést k tomu, že se prostě Vydáte za svým cílem, jak tvrdí poslední andělská karta a vlastně i ta Královna mečů. Ta vidí velmi zřetelně a nebojí se rozhodnout.

Tak přeji hodně sil i odpočinku, buďte k sobě shovívaví a využijte tu skvělou vlnu  nových energií naplno!

Renata Petříčková

Nejnovější příspěvky na webu:

[pt_view id=”8f01f87e0f”]

Share
Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Druhý srpnový týden: Otřete si prach z kolen a jdeme do toho znovu! Lépe!
Share
error: Obsah je chráněný autorskými právy