Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

ZADLUŽOVÁNÍ OBČANŮ A STÁTU JAKO ZPŮSOB BOJE PROTI NÁRODNÍ SUVERENITĚ. ROZUMNÍ VŠAK MAJÍ RECEPT NA ODDLUŽENÍ

Po listopadovém převratu s hrůzou sledujeme každoroční nárůst zadluženosti nejen českého státu, ale i občanů ČR. Dluhy jsou zejména u zahraničních bank nebo u institucí, které jsou jimi vlastněné či ovládané. Naposledy mě šokoval graf neplatičů podle krajů uvedený zde.

To už nelze hovořit o společnosti, ale o společnosti v rozkladu. Dnes již nelze pochybovat o tom, že tato vysoce nakažlivá infekce zadlužování byla mezi občany a do státních financí vnesena uměle.

  • zadluzovani-obcanu-a-statu-jako-zpusob-boje-proti-narodni-suverenite-rozumni-vsak-maji-recept-na-oddluzeni

Polistopadoví vládní politici napříč všemi stranami tuto nákazu podporovali a velebili ji jako přirozený jev, který patří k moderní společnosti. Jelikož se však blíží volby, začínají mít naši politici a média najednou o zadlužené občany péči. Je to však péče pouze předstíraná. Jak jsem již napsal v minulém textu, oddlužení skrze osobní bankrot je umožněno pouze 20 tisícům občanů ročně a lidí v exekuci je asi 850 tisíc! Navíc na osobní bankrot jsou přisáti různí právníci a neziskovky, které bezmocným zadluženým chudákům účtují za vyplnění žádosti desetitisícové poplatky. Takže na úvod svého oddlužovacího procesu dostanou ti, co se chtějí oddlužit, takovouto státem organizovanou „motivační podporu“.

Média jsou dnes plná smutných a dojemných příběhů jednotlivých občanů, kteří se zadlužili a následně byli odkázáni na předraženou právní pomoc. V předstírané a pokrytecké snaze věc řešit přichází vláda například s „revolučním“ zákonem o maximální výši právní pomoci 4 tisíce korun. Nebo ministr Pelikán uvažuje, že dlužníkům se bude v osobním bankrotu odpouštět až 90 % jejich dluhu. Tedy budou jim to muset ze zákona odpustit jejich věřitelé. Tím samozřejmě neutrpí bankovní věřitelé (ti si to nechají zaplatit na poplatcích a úrocích od slušných občanů), ale věřitelé mezi občany a živnostníky, kteří například půjčili známému peníze, ev. nedostali zaplaceno za svoji práci. A teď by měli bez reptání o svojí pohledávku přijít?

Pod zástěrkou oddlužení se nejedná o nic jiného, než do dluhů strhnout i věřitele a podpořit a urychlit tím tak proces globálního chudnutí i českého obyvatelstva. Veřejnoprávní média a média vlastněná oligarchy nás budou do voleb zásobovat iluzí, jak se dovede vláda s problémem poprat, přičemž počet dlužníků a výše jejich dluhu zatím dále poroste.

Přičemž recept na oddlužení občanů v exekuci není nějaké sci-fi. Má ho zpracovaný politická strana ROZUMNÍ – stop migraci a diktátu EU… Pojmenovala ho „Milostivé léto 2018“ a chce ho věnovat našim občanům k 100. výročí vzniku Československa. 

Tento způsob oddlužení je nákladově neutrální jak pro dlužníky, tak pro stát. Navíc se svých peněz dočkají i věřitelé a to v relativně krátké době. Na výše uvedených stránkách je i kalkulačka oddlužení, kam si může každý dlužník zadat výši svého dluhu v závislosti na své předpokládané hrubé mzdě a okamžitě vidí, kolik měsíců se bude oddlužovat. Je to v porovnání s osobním bankrotem zlomek a navíc dlužník nástupem do práce začíná normálně žít. Další podrobnosti programu a jeho nemalé výhody pro všechny, včetně nezainteresovaných občanů a včetně státu, jsou ve výše uvedeném odkazu.

Přijďte 20. a 21. 10. 2017 k volbám a volte č. 10 – stranu ROZUMNÍ – stop migraci a diktátu EU – peníze našim občanům, dětem, důchodcům a zdravotně postiženým… Poperme se společně s politickými stranami, které tu od roku 1989 hájily cizí zájmy a za to, že jim mocní tohoto světa dali určitý blahobyt, cynicky přihlížely narůstajícímu utrpení našich občanů. Vrátíme tak našim občanům jejich důstojnost, čest a zaslouženou vyšší životní úroveň. Vrátíme tak naší zemi národní suverenitu spojenou se znovunabytím dříve hanebně zprivatizované půdy, energie, vody, nerostného bohatství a strategických výrobních podniků.

12. 9. 2017
Ing. Ivan Cícha, kandidát č. 2 jihočeské kandidátky Rozumných ve volbách do Poslanecké sněmovny 2017

http://narodnidemokracie.cz/zadluzovani-obcanu-statu-jako-zpusob-boje-narodni-suverenite-rozumni-vsak-maji-recept-oddluzeni/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 damirr@volny.cz 2017-09-15 10:37
miroslav petr, už tě vyhodili i z FB?
Tak jsi se nacpal do komentářů CFP.
Citovat
#1 miroslav petr 2017-09-14 11:53
Jsou rozumní pro výstup u EU a NATO, pro zavedení odpovědnosti a odvolatelnosti politiků?
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře