3 outfity letošního podzimu, které zaručeně nadchnou tebe i okolí

3 outfity letošního podzimu, které zaručeně nadchnou tebe i okolí

Chceš vypadat tak, aby se za tebou všichni otáčeli? Určitě ano. Myslíme tím samozřejmě, aby se za tebou otáčeli s pochvalným hvízdnutím. Aby obdivovali, jak ti to dneska sluší. Potom ti nabízíme čtyři tipy na outfity, které zaujmou. Musíš totiž brát v úvahu, že oblékání, to nejsou jenom šaty, ale také boty a doplňky. Právě ty bývají často podceňovány.

Černá klasika nezklame

VANS CLASSIC SLIP-ONVANS CLASSIC SLIP-ON

Perfektním minimalistickým kostýmkem rozhodně nic nezkazíš. Přitom nebudeš vypadat jako usedlá šedá myš. Stačí sáhnout třeba po upnutém černém kostýmku s kapsami na zip a minimalistickým zdobením jezdce zipu. Skvělé do práce, na obchodní schůzku. Tenhle manažerský styl má švih, není to žádná nuda, působí to moderně. Pověstnou třešinkou na dortu je ale výběr bot. Podívej se proto na dámské boty Vans a sáhni po nějaké nadčasové černé klasice.

Denim si dokonale vylaď

NIKE AIR MAX MOTION LW ENG WNIKE AIR MAX MOTION LW ENG W

Džínovina, denim opět letí. Tyhle původně pracovní kalhoty nikdy nevyjdou z módy, a hlavně nejde jenom o kalhoty. Džínové bundy, sukně, doplňky. Možností je obrovská spousta. Obrovskou výhodou denimu je, že se s ním dá různě pracovat, oživit ho. Skvěle se o to postaráš i pomocí vhodných bot. Na dámské tenisky Nike zaujme kolekce Air Max, která nabízí hned několik modelů laděných do různých barev. Můžeš tedy denim doplnit ještě o nějaké další barvy a sladit doplňky. Příjemně tak svoji vizáž oživíš.

Červená kšiltovka dodá drive

NEW ERA 9FORTY FELT CHICAGO BULLSNEW ERA 9FORTY FELT CHICAGO BULLS

A co volný čas? Určitě mezi kamarádkami nechceš vypadat usedle a nudně, ale jako sexy kočka. Někdy dokáže udělat z mála mnoho i jeden jediný doplněk. Proto se mrkni na módní doplňky New Era a určitě hned poznáš, která bije. Taková červená kšiltovka z tebe udělá skutečně nepřehlédnutelnou dračici. Stačí mít perfektně padnoucí džíny a bílé tričko s nějakou grafikou – potisky dnes letí – a červená kšiltovka tomu všem dodá pořádný drive.

Článek 3 outfity letošního podzimu, které zaručeně nadchnou tebe i okolí byl publikován 7. října 2017 v 22.45 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...