Moderní žena po celý den pomocí kabelky

Tagy:  kabelka, psaníčko, značková kabelka, diamantové náušnice, dámské peněženky

Moderní žena po celý den pomocí kabelky

Móda je běžnou součástí každé ženy, která chce hezky vypadat, jít s dobou a pěkně se oblékat. Nakupujete rádi nové a moderní kousky do vašeho šatníku? Říkáte si, že ten váš už praská ve švech? Jak jste na tom s doplňky? Kabelky, peněženky a krásné náušnice, právě o tom je následující článek.

Dámské kabelky

Jste žena, která má pouze jednu kabelku, kterou nosí do práce, do města, na večírek či jiné příležitosti? Pokud ano, tak honem pořídit další. Existuje mnoho druhů kabelek, které mají různá využití. Každá z nás zajisté preferuje jiný druh a styl kabelky. Už dávno neplatí, že by kabelka měla ladit do stejného odstínu bot. V dnešní době můžete pořídit různou barvu kabelky a barevně ji sladit např., s nákrčníkem, páskem či jiným doplňkem. Nebo mít takovou barvu, která bude naprosto dominantní k celému vašemu outfitu.

Kabelky přes rameno

Tento typ kabelek má perfektní využití. Stávají se oblíbenými mezi studenty, maminkami s dětmi, na procházku, sport a skvělé jsou i pro volný čas. Můžete si vybrat kabelku různých velikostí, tvarů, barev, designu a provedení. Nabídka je opravdu obrovská.
Podle statistik má žena doma minimálně dvě kabelky přes rameno. Vždyť právě tento doplněk je provází na každém kroku po celý den. Jejich výběr je opravdu důležitý.

Luxusní dámska kabelka Pierre Cardin, 161,96 EuroLuxusní dámska kabelka Pierre Cardin, 161,96 Euro

Jak si vybrat kabelku?

Ženy mají pro kabelky slabost. Chcete si umět vybrat kabelku, kterou byste ráda nosila a navíc vám slušela? Kabelku vybírejte podle toho, kam ji chcete nosit a co v ní chcete nosit. Nezapomínejte také fakt, k jakému stylu oblečení kabelu vybíráte. Budete kabelku nosit po celý rok nebo pouze v létě na koupaliště? Kabelku si v první řadě vybírejte podle vašeho vkusu a následně podle módních trendů.

Je zajímavé, že kabelka nemá pouze praktickou funkci k uložení kožené dámské peněženky, diáře, kapesníků, mobilu, rtěnky apod., ale také umí vyzdvihnout vaši osobnost a skrýt fyzické nedostatky. Dámy s plnějším dekoltem volte raději délku kabelky do pasu. Naopak ženy s výrazným profilem zvolte větší kabelku se středně dlouhými uchy. Vysoké dámy, které jsou štíhlé, mohou mít jakýkoliv typ kabelky, nejlépe však čtvercové či oválné tvary. Menší ženy by měly vybírat menší batůžky nebo kabelky ve tvaru láhve.

Značkové kabelky

Při výběru kabelky je potřebné uvažovat o materiálu, ze kterého byla vyrobena. Ne každý materiál má stejnou životnost. V šatníku každé ženy by neměla chybět alespoň jedna černá klasická kabelka a jeden naprosto unikátní kousek. Módní značkové kabelky bývají poněkud dražší, avšak jejich koupě se vám dozajista vyplatí. Určitě znáte pravidlo: „Nejsem tak bohatá, abych si mohla kupovat levné věci!“

Kabelek není nikdy dost. Pořiďte si kabelku do práce, na běžné nošení nebo na večírek. Jen si představte, jaká se z vás stane elegantní dáma, když si na večírek obléknete koktejlové šaty, slušivé diamantové náušnice, lesklé lodičky a vše doplníte moderním psaníčkem do ruky.

Kvalitní kožená kabelka Pierre Cardin, 140,95 EuroKvalitní kožená kabelka Pierre Cardin, 140,95 Euro

Článek Moderní žena po celý den pomocí kabelky byl publikován 14. října 2017 v 17.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...