1. eTravel.cz
  2. Novinky
  3. Kam na dovolenou v listopadu

Kam v listopadu 2022 na dovolenou? Za sluncem!

Úterý, 1.11.2022

Kam v listopadu 2022 na dovolenou? Za sluncem!

Zima už klepe na dveře a vy nostalgicky vzpomínáte na slunce a vysoké teploty? Odleťte se zahřát na dovolenou tam, kde je teplo pořád. Dáme vám skvělé tipy na destinace, kde si užijete nejlepší listopadovou dovolenou v teple! Co takhle horké Spojené arabské emiráty, all inclusive Egypt nebo blízké a příjemné Kanárské ostrovy?

Arabské emiráty: žhavý listopadový luxus s vůní orientu

Teploty vzduchu i moře kolem 30 °C, jistota slunečného počasí, perfektní služby, bohatá nabídka nejrůznějších aktivit a výletů do pouště, za památkami i na nákupy a nefalšovaná vůně orientu. K tomu krásné pláže a hlavně luxusní hotely za příznivou cenu. To vše nabízí listopadová dovolená ve Spojených arabských emirátech.

Listopad v Emirátech

Egypt: listopadové all inclusive lenošení za příznivou cenu

Vysoký standard služeb a pohodlí za příznivou cenu nabízejí také hotely v Egyptě. Listopad je v egyptských destinacích ve znamení moře jako kávy a velmi teplého počasí. V hotelech si můžete dopřávat all inclusive stravování a k pláži to budete mít zpravidla jen pár kroků. Co víc si od odpočinkové dovolené přát? Touhy po objevování uspokojí bohatá egyptské historie, výlety za pyramidami a nahlédnutí pod mořskou hladinu na úchvatný svět plný korálů a pestrobarevných rybiček.

Listopad v Egyptě

Kanárské ostrovy: příjemné teploty a prázdné pláže na dosah

Pokud se vám v listopadu nechce letět na jiný kontinent, a přesto byste se rádi ohřáli u moře, vsaďte na Kanárské ostrovy. Ne nadarmo se jim přezdívá "evropská exotika". Na Kanárech vám totiž nebude chladno ani předposlední měsíc roku. Průměrné teploty vzduchu se tady i v listopadu pohybují kolem 25 °C a moře vyhřáté na zhruba 20 °C je pro otužilce ideální ke koupání. Přidejte si k tomu možnost výletů k památkám i do přírody a skutečnost, že takhle prázdné pláže se vám na Kanárech jen tak nepoštěstí, a budete mít jasno, proč jsou pro vaši listopadovou dovolenou právě Kanáry trefou do černého.

Listopad na Kanárech

Bude vás zajímat

Další články

Plánujete letos dovolenou v Chorvatsku? Podívejte se na nejlepší chorvatské pláže, každý si zde najde tu svou. Těšte se na pláže s kamínky, oblázky, s umělými plošinami i jemným pískem vhodným pro rodiny s dětmi.
Váháte, kam na rodinnou dovolenou k moři? Poradíme vám, které destinace jsou pro vaše ratolesti nejvhodnější, ať už preferujete Itálii, Řecko či jiné země.
Inspirujte se naším žebříčkem TOP 7 nejlepších zemí na dovolenou v roce 2024, které jsme pro vás vybrali s důrazem na krásné pláže, skvělé turistické zázemí, zajímavé výletní cíle a jedinečné zážitky.
Láká vás navštívit exotickou destinaci? Inspirujte se našimi tipy na oblíbená místa a splňte si sen o dalekém tropickém ráji. Čekají vás luxusní hotely, úžasné pláže i kouzelná atmosféra. Stačí si pouze vybrat.
Přečtěte si, kde se přes zimu ohřejete a užijete si levnou exotickou dovolenou. Ať už vás lákají bližší nebo vzdálenější exotické destinace, s našimi tipy zažijete zimu, která vám díru do rozpočtu rozhodně neudělá.
Vánoce se blíží a s nimi i tradiční vánoční trhy. Připravte se na sváteční atmosféru, krásnou výzdobu, zvuk koled i chuť svařeného vína a cukroví. Náš průvodce vám prozradí, které evropské metropole letos stojí za to navštívit.