Stylové zahřátí v kabátu

Tagy:  podzimní kabát, dámský kabát, kožešinový kabát, semišový kabát, plstěný kabát

Sponzorované odkazy:

Stylové zahřátí v kabátu

Před příchodem zimy je třeba se důkladně připravit a pořídit si oblečení, které bude teplé a elegantní. A to je výsadou kabátů, ve kterých chrání před zimou a neubírají na stylové ženskosti. Chcete-li zjistit, jaké kabáty se letos nosí, navrhuji vám malý unik do světa módních kabátů.

Kožešinový kabát

Kabát z umělé kožešinyKabát z umělé kožešiny Autor: Zara

Letos se budou nosit hlavně kožišinové kabáty. I když návrháři upustili od umělých kožešin a zaměřili se nejvíce na norkové, sobolí, liščí, bobří a skopové, doporučila bych raději ty umělé, které vypadají stejně luxusně, nejsou tak drahé a nemuselo kvůli nim zemřít žádné zvíře.

V kolekcích se kombinuje několik druhý kožešin a hojně se využívají kožešinové vložky. Populární je kromě bílé barvy také smaragdově zelená, jasně modrá, stříbřitě šedá, hnědá a černá. Délka kabátu je velmi praktická a končí u kolen nebo až v polovině lýtek.

Semišový kabát

Semišový kabátSemišový kabát Autor: Zara

Semišový materiál sice není moc praktický a to hlavně v období dešťů, ale je krásný a luxusní, což o něco zmírňuje jeho nevýhodu. Kabáty z lesklého semiše jsou svěží a rafinované, hodí se k džínům nebo koženým kalhotám. Svůj model si vybírejte v béžovo-hnědé paletě barev.

Plstěný kabát

Plstěný kabátPlstěný kabát Autor: Zara

Dlouhé plstěné kabáty v délce až po paty se staly velmi populární a můžete je využít i letos na podzim. Hodí se k nim ležérní oblečení, tenisky nebo slip-on boty a nejlépe vypadají volně nesvázané v pase nebo svázaný jen tak, aby přední část byla otevřená.

Kabát jako pláštěnka

Paráda, konečně kabát do pochmurného zimního počasí, ve kterém nezmoknete a který se nepromáčí. Vybírejte z podzimních barev nebo zvolte klasickou černou, zajímavě vypadá dokonce i slabý proužek, který dodává kabátové pláštěnce sofistikovaný vzhled. Vhodným doplňkem je koženková kšiltovka, která bude zároveň i užitečná v případě, že bude mrholit.

Kabáty nejsou upjaté a nudné, ale dají se s nimi dělat hotová kouzla. Vhodně zvolení oblečení a doplňky, jim vždy dodají šťávu.

Článek Stylové zahřátí v kabátu byl publikován 6. listopadu 2017 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...