LED osvětlení bude slušet i vašemu zahradnímu posezení

Příjemné venkovní osvětlení je základem pohodového posezení i ve večerních či nočních hodinách. Jestliže se vám nepodaří trefit odstín, provedení svítidel anebo technologii svícení, nastává problém. Především posledně jmenovaný aspekt je nesmírně důležitý. Pokud vsadíte na LEDky, určitě neučiníte krok nesprávným směrem! Nevěříte? Pak se začtěte do následujících řádků a stoprocentně vás přesvědčíme o tom, že se LED osvětlení prostě a jednoduše vyplatí.

Už žádné zbytečně vysoké účty za elektřinu

Jak vnitřní, tak i venkovní osvětlení může být z hlediska provozu neskutečně nákladnou záležitostí! Vždyť standardní vláknová žárovka, s níž se ještě mnohdy potkáváme, spotřebuje klidně okolo 60 W. LEDka se stejnou intenzitou světla si vyžádá jen 5 W. A to už je obrovský rozdíl. Úspora je prakticky 10× nižší! Toto tvrzení přitom platí i pro LED trubice a jiné druhy svítidel na této platformě.

LEDky jednoduše nepraskají

Pokud si pořídíte LEDky, můžete se spolehnout na jejich maximální výdrž. Ta se standardně pohybuje okolo 50 000 hodin. V každém případě je samozřejmostí absence praskání. Vždyť součástí žárovky tohoto typu není žádné vlákno, jež by mohlo být vlivem změn teploty anebo neustálým žhavením narušeno. Blikání pro LED světelné zdroje nepředstavuje vůbec žádný problém. Naopak! Bez potíží slouží i ve světlech spouštěných fotobuňkou. Na zahradě je tento typ ovládání zcela běžný.

Efektivní osvětlení exteriéru

Venkovní osvětlení je poněkud specifické. Naším tipem do pergoly jsou moderní LED panely integrované do stropní konstrukce. Právě s ní dokonale splynou a celek vypadá hodně kompaktně. Do podhledů se náramně hodí LED pásky. Jestliže potřebujete osvětlit větší prostor, vyberte si reflektor na totožném principu. Barvu světla si zvolíte také dle libosti. Na ledakce.cz je k dispozici spousta zajímavých LED svítidel za rozumnou cenu.

Reklama
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply