Jak nosit kotníkové boty ke konci zimy

Tagy:  dámské kotníkové boty, kotníkové boty, chelsea, boty na podpatku

Sponzorované odkazy:

Jak nosit kotníkové boty ke konci zimy

Zima se blíží ke konci a přichází čas vytáhnout z botníku kotníkové boty nebo se po nějakých nových poohlédnout. Prohlédněte si eshopy na internetu nebo si je jděte vybrat do obchodu, kde se v nich zkusíte i projít. Určitě alespoň jedny musíte mít, protože se hodí naprosto ke všemu. Nejlepší jsou ty špičaté s úzkým vysokým podpatkem v bílé barvě. Samozřejmě stylu a barvě se meze nekladou, pokud vás aktuální trend neosloví, vyberte si v klasické hnědé nebo černé barvě. Níže máte připravený malý manuál jak kotníkové boty nosit a s čím je kombinovat.

Kotníkové boty BrishaKotníkové boty Brisha Kotníkové boty Gent LydiaKotníkové boty Gent Lydia Zdroj: Botovo

K čemu kotníkové boty obout

Většina žen nosí kotníkové boty klasicky ke kalhotám a džínům. Velmi dobře ale vypadají i k šatům, sukním a kraťasům. Na začátku můžete zkusit kotníkové boty s širokým podpatkem, džíny a shrnutými ponožkami nad botami. Není to sice móda pro každého, ale kotníkové boty hezky ladí i s culottes ve zkrácené délce. Kotníkové boty utvoří zajímavý celek s jednobarevným outfitem, například šedé boty k červenému outfitu. Zkuste také stejné materiály dolní části oblečení s boty, jako je semišová delší sukně a semišové boty nebo lesklé koženkové kalhoty a ze stejného materiálu i boty. V případě, že se rozhodnete pro sukni, vezměte si k ní černé punčocháče raději než silonky, s kotníkovými boty vypadají mnohem lépe.

Kotníkové boty QueenaKotníkové boty Queena Kotníkové boty SallyKotníkové boty Sally Kotníkové boty TheonKotníkové boty Theon Zdroj: Botovo

Jaký typ kotníkových bot vybrat

Ne každému, že chodí dobře v botách na úzkém vysokém podpatku, i když vypadají vražedně sexy. Dobře ale vypadají i nízké silné podpatky, ve kterých se mnohem lépe chodí a zároveň patří mezi aktuální trendy. Nebo se raději rozhodnete pro centimetrový podpatek v chelsea stylu? Ani tak chybu neuděláte. Oblíbené jsou rovněž kotníkové boty v kovbojském stylu.

Tak pro jaké se rozhodnete vy?

Článek Jak nosit kotníkové boty ke konci zimy byl publikován 21. února 2018 v 08.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...