Pohoda na doma i sport

Pohoda na doma i sport

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Lenošit nebo sportovat v pohodlném oblečení lze po celý rok. Mezi oblíbené kousky, které nestárnou a stále jsou v kurzu patří bezesporu tepláky. A i ty mají své trendy, a i v nich jsou novinky, které zaujmou.

Tepláky patří, kdo kategorie ležérního a sporty oblečení, casual kousek, který vám dává volnost svobodu a maximální pohodlí. Mrkněte na tipy, které nyní frčí!

Nike W NSW Pant Snap ArchiveNike W NSW Pant Snap Archive

Nike W NSW Pant Snap Archive

Jsou černé dámské apartní kalhoty pro volný čas, sport i lenošení. Mají volný střih, pružný a pohodlně široký lem v pase a dvě boční kapsy. Nahoře na levé nohavici je vyvedeno bílé logo Nike. Jako bonbónek navíc jsou bílé druky na bočních švech, podšitých bílým pásem. Díky nim nohavice krásně rozepnete až nahoru. Materiálem kalhot je 100 % polyester, který je příjemný, nemačkavý, rychle schne a dobře se nosí. Apartní pohodlné kalhoty vyjdou na 1599 Kč.

Urban Classics Ladies Button Up Track PantsUrban Classics Ladies Button Up Track Pants

Urban Classics Ladies Button Up Track Pants

A s tepláky, jež mají rozepínání na bocích se roztrhl pytel. Mají jej v repertoáru i jiné značky. Kupříkladu Urban nabízí tmavě modré dámské tepláky s bočními růžovými lištami v epesním lesklém provedení 100 % polyesteru. Široký pružný lem v pase je doplněn ještě šňůrkou ke stažení, ani tomuto kousku nechybí kapsy na bocích, a bílé druky v boční oboustranně růžové rozepínací liště. Urban tepláky vyjdou na 939 Kč.

adidas Adibreak Pantadidas Adibreak Pant

adidas Adibreak Pant

Ani adidas nezůstal pozadu, a i tato značka nabízí trendy tepláky s rozepínacími nohavicemi. Vínové dámské tepláky od značky adidas mají prošité „puky“ a nohavice se třemi bílými pruhy, jež jsou znakem adidas. Pruhy jsou vyvedeny na širokém lemu, který je doplněn logem značky a je celý rozepínácí od kotníků až pasu tepláků díky červeným drukům. Kalhoty mají trojitě prošitý široký lem v pase a dvě boční kapsy, vyjdou vás na 1899 Kč.

Tak co, jdete do nich? Pokud jste si nevybrali, Queens má v nabídce hromadu dalších prima kousků.

Zdroj foto: Queens

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské tepláky, pohodlné kalhoty, dámské kalhoty, lenošení, sport