Píšu, vedu kurzy, aktivně se zapojují do diskuzí na téma Paleo/Primal/Low carb. Občas se zastavím a ptám se sám sebe, jestli to má vlastně smysl. A pak vždycky přijde jasná informace.

MÁ TO SMYSL!

 

 

 

Před lety jsem se naučil vnímat zpětnou vazbu a pracovat s ní. Samozřejmě mě vždycky více potěší ta pozitivní, které je naprostá většina, ale naučil jsem se dobře analyzovat i tu negativní, která se prostě sem tam objeví, tak je to zkrátka všude.

Ne všechny moje rady, návody a tipy sednou každému, ale naštěstí máme každý volbu a dále se rozhodneme, jakou cestou se vydáme. Posledních pár měsíců byl docela blázinec a zpětné vazby bylo fakt hodně.

A bylo hodně i té, kde jsem si jist, že moje práce a snažení nepřichází vniveč a naopak posouvají životy čtenářů či účastníků kurzů zase o krok dál.

Zde je pár příkladů, které mě v posledních dnech dokázaly pořádně nakopnout 🙂

 

Názor na kurz „Superčlověk“: Enormní množství zajímavostí o tom, jak funguje lidské tělo. Prezentace s logickou a přehlednou strukturou se spoooooustou užitečných odkazů na odborné studie, dokumenty, články, recepty, atd. – po kurzu nám ji ještě ten večer lektor zaslal. Kurz je vhodný nejen pro lidi, kteří chtějí sami se sebou něco dělat a nevědí, jak začít, ale i pro „pokročilejší“ – čerpat inspiraci může opravdu kdokoliv. Doporučuju přihlásit k odběru lektorovu stránku www.grasa.cz, ty motivující maily s odkazy na články jsou super 🙂

Názor na lektora „Michal Turna“: Lektor umí tak skvěle namotivovat lidi, že jsem si už v průběhu kurzu psala v bodech svoje úkoly na příští týden, které musím splnit. Pozitivně naladěný a vtipný, okamžitě vás zaujme svým poutavým a nemonotónním vyprávěním. Neuvěřitelně skromný a cílevědomý. Osobně se mi líbí Michalova myšlenka, že svět není jen černobílý, máme mnoho možností na výběr a někdy je fajn jít proti proudu.

Doporučené změny do příště: Určitě bych neměnila nic, máš fakt talent na předávání informací, ani jsem nečekala, že by mě lidské tělo mohlo tak bavit 🙂 Děkujeme za Superkurz!

———

Dobrý den Michale,
moc Vám děkuji. Rozhoduji se nad změnou jídelníčku, tedy už jsem rozhodnutá, ale teď jsem ve fázi, kdy se postupně přidávám do různých LC a paleo skupin a čerpám inspiraci. Nechci do toho skočit úplně nepřipravená a tak jsem si koupila i ten Váš kurz a tahle úžasná, báječná, skvělá výhra mi potvrdila, že tuhle změnu zvládnu.

Po hormonální léčbě a pak určité psychické nevyrovnanosti, kterou jsem doplňkově „léčila“ žraním, jsem pěkně nakynula, takže se těším na léto. Protože v létě už budu vypadat úplně jinak díky změně životního stylu. A já jsem si jistá, že to zvládnu. Vy jste mě k tomu pořádně „nakopl“.

A tak Vám ještě jednou děkuji

———

Udělal jste mi velkou radost! Jinak jsem již shlédla kurz o Low carb a musím říct, že se Vám moc povedl. Jednoduše vysvětleno a shrnuto nejdůležitější body. I když mám už něco načteno, tak se mi to pěkně utřídilo dohromady a dozvěděla jsem si i něco nového se super tipy. 🙂 Kurz budu doporučovat dále.

———

Názor na kurz „Co je Low Carb / nízkosacharidové stravování a jak na něj“: Kurz byl velmi dobře a nekomplikovaně zpracovaný. Myslim si ze princip Low Carb díky tomuto kurzu musí každý pochopit. Podle mě bylo řečeno vše a mě kurz velmi nakopnul… Děkuji za něj

Názor na lektora „Michal Turna“: Nemohu jinak než samé superlativa.Velmi dobré vyjadřování a především se na nej moc hezky kouká ,tek ze za mě super.

Doporučené změny do příště: Podle mého není nutné nic vylepšovat. Michal je sympaticky chlap a skvěle se na nej kouká a je příjemné ho poslouchat.

———

 

Tohle mě fakt posouvá. Chcete vidět i další zpětnou vazbu? Mrkněte na tento odkaz