Samsung-Galaxy-S9 - ilustrační foto. Zdroj: businesstech.co.za | internet

Ridgefield Park (New Jersey) – Chytré telefony Galaxy S9 a S9+ vyvinuté pro moderní komunikaci. Oceněný telefon Galaxy S9+ získal v žebříčku DxOMark v kategorii fotoaparátů nejvyšší skóre v historii.

Společnost Samsung Electronics America, Inc. oznámila, že nové modely oceněných chytrých telefonů Galaxy S9 a Galaxy S9+, u nichž recenzenti telefonů z celého světa vysoce hodnotí nejlepší displej, provedení a fotoaparát, jsou nyní v prodeji ve Spojených státech amerických u poskytovatelů bezdrátových sítí a maloobchodech. Telefony jsou nabízeny ve třech barvách: černé, modré a fialové. Doporučená maloobchodní cena modelu Galaxy S9 je 719,99 amerických dolarů, zatímco model Galaxy S9+ by se měl prodávat za 839,99 amerických dolarů. Jak odblokovaná, tak carrier verze modelů Galaxy S9 a Galaxy S9+ je rovněž v nabídce na stránkách Samsung.com.


ČTĚTE TAKÉ: Hackeři tajně využívají cizí chytré mobily, aby těžili kryptoměnu


Telefony Galaxy S9 a S9+ jsou navrženy pro zákazníky vizuální a sociální generace, kteří jsou ve spojení, komunikují a sdílejí své zážitky prostřednictvím fotek a videí,“ řekl Tim Baxter, předseda představenstva a generální ředitel divize společnosti Samsung Electronics pro Severní Ameriku. „Společnost Samsung naplno využila svou dlouholetou historii modernizace, pro zdokonalení fotoaparátu v chytrém telefonu tak, aby mohli uživatelé nejenom pořizovat skvělé snímky při jakémkoli osvětlení a v jakémkoli prostředí, ale rovněž se mohli vyjádřit vlastním jedinečným způsobem.

Vylepšený fotoaparát

Modely Galaxy S9 a Galaxy S9+, vytvořené pro stále populárnější způsob komunikace a sebevyjádření prostřednictvím fotografií, videí a emoji, jsou vybavené nejlepším fotoaparátem s funkcí Dual Aperture1 (F1.5 bF2.4), která funguje stejně jako lidské oko, když se přizpůsobuje různým světelným podmínkám. Kromě toho zachycují telefony Galaxy S9 a S9+ až 12 verzí stejného snímku, aby vznikla optimální fotografie s vysokým kontrastem a menším šumem a zrnem. V žebříčku DxOMark získal model Galaxy S9+ nejvyšší skóre v historii, pokud jde o fotoaparáty v mobilních telefonech.

Kromě toho umožňuje funkce Super Slow-mo na modelech Galaxy S9 a S9+ superzpomalené zachycení záběrů 960 snímků za vteřinu a video, které trvá 0,2 vteřiny lze zpomalit, aby trvalo až šest vteřin pro epické zachycení každodenních okamžiků. S funkcí automatické detekce pohybu je snadné zachytit i ty nejrychlejší momenty, neboť funkce Super Slow-mo začne zaznamenávat okamžitě, jakmile dojde k pohybu. S funkcí animovaných emoji AR Emoji mohou uživatelé proměnit dvourozměrné selfie do podoby 3D avatara a vybrat si z připravených postaviček nebo si vytvořit takovou, která se jim prostě líbí. Upravené emoji se rovněž automaticky ukládají do 18 animovaných verzí formátu GIF, které lze posílat a sdílet prostřednictvím jakékoli aplikace, která tento formát podporuje.

S fotoaparáty modelů Galaxy S9 a S9+ se mohou uživatelé stát součástí okolního světa prostřednictvím inteligentního asistenta Bixby2 společnosti Samsung. Díky zkušenostem s technologií učení, rozšiřuje asistent Bixby fotoaparát o celou řadu inteligentních funkcí, jako je například okamžitý překlad textu z jednoho jazyka do druhého, schopnost rozeznat potraviny, spočtení přibližného kalorického obsahu a informovat o důležitých místech a zajímavostech v nejbližším okolí. S asistentem Bixby mohou uživatelé identifikovat produkty, které hledají a okamžitě si je koupit u stále rostoucího počtu obchodníků.

Pohlcující zábava

Modely Galaxy S9 a Galaxy S9+ obsahují rozšířené funkce pro zábavu, jako jsou výkonné reproduktory vyladěné od AKG a nejjasnější displej Super AMOLED na přístroji Galaxy. Se špičkovým zvukem a úchvatnou obrazovkou je pro uživatele nyní jednodušší než kdy předtím, aby si vychutnali svůj oblíbený obsah.

Propojený ekosystém

Oba modely Galaxy S9 i Galaxy S9+ podporují novou aplikaci SmartThings, která umožňuje jednoduchou a jednotnou obsluhu a ovládání zařízení Samsung i dalších kompatibilních spotřebičů. Ovládání připojených zařízení může být tak snadné jako přepnutí vypínače.

Základ Galaxy

Součástí modelů Galaxy S9 and S9+ jsou standardně základní oblíbené parametry, jako je například odolnost proti vodě a prachu kategorie IP68, rozšiřitelná paměť, rychlé a bezdrátové nabíjení a vstup pro sluchátka3. Kromě toho podporují modely Galaxy S9 a S9+ nejrychlejší sítě, jako například gigabitové LTE až do rychlosti 1,2 Gb/s, takže přinášejí uživatelům nejlepší kvalitu hovorů a rychlost přenosu dat, která je dnes na jejich sítích k dispozici.

Program péče o zákazníky Samsung Premium Care

S nákupem nového telefonu Galaxy S9 nebo Galaxy S9+ na stránkách Samsung.com, mohou zákazníci na jeden měsíc využít bezplatně program péče o zákazníky Samsung Premium Care. Jde o jediný podpůrný program, který za vámi přijde domů, do kanceláře nebo oblíbené kavárny. Služba rovněž zahrnuje ochranu před poškozením, rozšířenou záruku a rychlou podporu nebo výměnu přístroje.

Kromě toho společnost Samsung nedávno oznámila, že rozšíří osobní podporu mobilních zařízení tím, že v zemi otevře, více než 300 autorizovaných servisních středisek Samsung Care uBreakiFix.

Do začátku roku 2019 plánuje společnost Samsung a uBreakiFix otevřít ve Spojených státech amerických téměř 200 dalších servisních středisek Samsung Care.

The specifications of the Galaxy S9 and Galaxy S8, along with their recommended pricing at launch, are detailed below.

Galaxy S9 vs Galaxy S8

Specifications Galaxy S9 Galaxy S8
Dimensions 147.7 x 68.7 x 8.5 mm 148.9 x 68.1 x 8mm
Weight 163g 155g
OS Android 8 Android 7
Display 5.8-inch QHD+ Super AMOLED 5.8-inch QHD+ Super AMOLED
Rear camera 12MP f/1.5 and f/2.4 12MP f/1.7
Front camera 8MP f/1.7 8MP f/1.7
Storage 64GB, MicroSD 64GB, MicroSD
RAM 4GB 4GB
Processor 2.7GHz + 1.7GHz Octa-core Exynos 9810 2.3GHz + 1.7GHz Octa-core Exynos 8895
Battery 3,000mAh 3,000mAh
Cellular LTE Cat. 18 LTE Cat. 16
SIM Nano (Single/Dual) Nano (Single/Dual)
Durability IP68 IP68
Biometrics Fingerprint, iris, face Fingerprint, iris, face
RRP R15,499 R15,499

Galaxy S9+ vs Galaxy S8+

Specifications Galaxy S9+ Galaxy S8+
Dimensions 158.1 x 73.8 x 8.5 mm 159.5 x 73.4 x 8.1 mm
Weight 189g 173g
OS Android 8 Android 7
Display 6.2-inch QHD+ Super AMOLED 6.2-inch QHD+ Super AMOLED
Rear camera Dual 12MP: f/1.5 and f/2.4 wide-angle f/2.4 telephoto 12MP f/1.7
Front camera 8MP f/1.7 8MP f/1.7
Storage 128GB, MicroSD 64GB, MicroSD
RAM 6GB 4GB
Processor 2.7GHz + 1.7GHz Octa-core Exynos 9810 2.3GHz + 1.7GHz Octa-core Exynos 8895
Battery 3,500mAh 3,500mAh
Cellular LTE Cat. 18 LTE Cat. 16
SIM Nano (Single/Dual) Nano (Single/Dual)
Durability IP68 IP68
Biometrics Fingerprint, iris, face Fingerprint, iris, face
RRP R17,999 R17,499


 

Jordan Guthmann, 
Samsung Electronics America, Inc. *
(redakce ZprávyExtra.cz)

 

Komentáře
Předchozí článekRumunští dělníci řádili v Litvínovském Bazénu, vyprovodit je museli muži zákona
Další článekŘeditelé pražské záchranky a policie ocenili muže za záchranu novorozence
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.