Originální šatník pro moderního muže

Tagy:  Tommy Hilfiger, trička, triko, 3D efekt, potisk, boty, obuv, dárek, originální dárky

Originální šatník pro moderního muže

Pánové, na nic nečekejte a oživte si váš šatník o stylová trička s 3D efektem. Pokud chcete jít s dobou a vypadat vždycky stylově, čtěte dál.

Vtipná trička s potiskem

Stylová, vtipná a moderní, přesně takhle se dají charakterizovat barevná cool trička s potiskem. Jedná se o absolutní hit v pánské i dámské módě. Chcete-li vašeho přítele, manžela, tatínka, kolegu v práci či jiného muže obdarovat originálním dárkem, který ho potěší, vsaďte na kvalitní trička s 3D efektem. Pánové, kteří toto tričko už ve svém šatníku mají, mi jistě dají za pravdu, že upoutají pozornost na první pohled. Stačí si jen vybrat motiv, který se vám líbí. I vy můžete být majiteli těchto kvalitních a originálních triček za skvělou cenu.
Trička jsou kvalitní, ani po několikátém vyprání se potisk nezničí, nepopraská, nezačne se odlupovat a nikterak kazit. Trička jsou barveny ručně a tištěné v šesti na bází vody dělaných barvách na Oeko-tex bavlnu. Jsou vyráběny v USA a barveny organickými barvami, označují se tzv. EKO.

Stylově od hlavy až k patě

Stylová a neokoukaná trička s potiskem vždy přilákají zrak okolí. Mezi nejoblíbenější kousky patří zvířecí motivy, motorky, divoká příroda a plazi. Samozřejmě si můžete vybrat i potisky s motivem vesmíru, hudební a spirituální, dinosaury, fantasy, legrační trička, koně, ryby atd. Nabídka je opravdu široká.
Pokud budete chtít v takovém cool tričku zabodovat, slaďte celkově váš outfit. Myslete nejen na svršky, ale také na kvalitní obutí. Značkové boty Tommy Hilfiger nikdy nezklamou. Tato značka pochází z USA. Dá se charakterizovat ležérním stylem, módním vzhledem a kvalitou.

Dárek pro muže

Mezi originální dárky pro muže nepatří pouze oblečení, ale celá řada dalších vychytávek. I když většina mužů přesně ví, co je potěší. Dámy, pokud jste to dočetly až sem, pak dávejte dobrý pozor, jaká jsou přání vašeho partnera, zdali nevysílá signály, co by si přál. Správný dárek totiž potěší dvakrát tolik. Co třeba pivo? Navíc originálně zabalené? Smaltované cedule s množstvím textů, karafa na destiláty, knihu, pánské pantofle a samozřejmě tolik oblíbená trička s 3D efektem.

Článek Originální šatník pro moderního muže byl publikován 20. března 2018 v 17.45 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...