Turek a Palestinec pobodali Afričana. “8 let za negra? Jste nacista,” křičeli na soudce

24 letý Turek s podobně starým Palestincem vyostřili v německém  Velbertu konflikt s mužem z Afriky, který započal v sauně. Na parkovišti oba na černocha zaútočili nožem, Turek jej mnohkrát bodl, Palestinec mu způsobil řezné rány, z nichž jednu bylo nutné zašít téměř třiceti stehy.

Soudce ve Wuppertalu je shledal vinnými z trestného činu vraždy ve stádiu pokusu. Zároveň shledal rasový motiv a pachatelům udělil nepodmíněné tresty v délce 8, respektive, 8,5 roku. Turek však k soudu půjde znovu za jiný čin. Slovně totiž po vyhlášení rozsudku napadl soudce.

“8 let? Kurva, za negra? To není spravedlivé! Jste nacista!” řval podle zdrojů webu Die Welt. Oba pachatelé navíc konflikt vyvolali. Našli si oběť tmavé pleti, aby se mohli pomstít za údajnou bitku mezi jedním z pachatelů a úplně jiným černochem, kterou právě onen černoch vyhrál. Bodáním a řezáním náhodně vybraného Afričana se tak chtěli pomstít všem “negrům.”

____________________________________________________

Pokud se vám líbí obsah našeho webu www.stop-multikulti.cz, můžete jej nyní podpořit finančně. Navštivte i náš web WWW.INCORRECT.CZ.

Učinit tak můžete na účet u Fio banky číslo 2401131596/2010, který je transparentní.