1526 cestovních kanceláří a agentur
EU
1 EUR = 25.24 Kč
USA
1 USD = 23.62 Kč
Chorvatsko
= 0 Kč
Bulharsko
1 BGN = 12.9 Kč
Maďarsko
100 HUF = 6.42 Kč
Turecko
100 TRY = 72.63 Kč

Vyhledávání cestovek

Exim tours


Exim tours

Zdeňka Pecková 24.02.2018

Velký dík za obĕtavou pomoc delegátce na Zanzibaru. V únoru letošního roku jsem se svoji maminkou odcestovala na dovolenou na Zanzibar. Pročítáním recenzi o hotelu a o neochotĕ místní delegátky jsme mĕly smíšené pocity. Cesta probíhala tak jak nám bylo řečeno. Jen závada, jedno WC pro celou ekonomickou třídu jak při cestĕ tam tak i při cestĕ zpĕt. Hotel, ubytování, stravování, bazén, oceán a výlety vše OK. Nevím na co si ti lidé stĕžovali. Z naší strany spokojenost po všech stránkách. A to jsme projely už skoro celý svĕt. Je to prostĕ Afrika.

Tato dovolená byla pro moji maminku již opravdu poslední dovolenou. Zesnula na Zanzibaru, kde byla spokojená a moc se jí tam líbilo. VELKÉ díky delegátce Andree, která mi velmi pomáhala v této pro mne moc tĕžké situaci, daleko od rodiny. Vždy se chovala lidsky, přístupnĕ a byla profesionální i v situacích, které nemĕla ve svém popisu práce. Díky ní se mi povedlo nenadálou situaci relativnĕ v klidu zvládnout. Chtĕla bych jí velice ještĕ jednou podĕkovat za vše co pro nás udĕlala. Eximu bych potom přála, važte si takových delegátů a hýčkejte si je, protože takových lidí je opravdu málo. Ještĕ jednou dĕkuji z celého srdce všem za ochotu a pomoc.

Veškeré informace uveřejněné na této webové stránce jsou získané z veřejně přístupných zdrojů. Příspěvky uveřejněné v recenzích vyjadřují názory zákazníků cestovních kanceláří a agentur, nikoliv redakce serveru hodnocenicestovek.cz, která za jejich obsah nenese zodpovědnost.

© Copyright hodnocenicestovek.cz , Všechna práva vyhrazena. Tvorba webových stránek AiVision s.r.o.