15 tipů, kde si dát jídlo nebo drink na Koh Lantě

Průvodce

#1 Yawee Restaurant

Restaurace milé muslimské rodinky, která je velmi ochotná a pokorná. V jídelním lístku najdete spoustu pokrmů thajské kuchyně. Ceny nejsou předražené.

Já jsem si zde zamiloval Coconut Curry With Pineapple and Chicken, Massaman a dokonce i obyčejná Fried Rice je zde prostě skvělá.

Yawee Restaurant na Koh Lantě

#2 Tiger Wings

Restaurace, kterou jsem si oblibil díky výborné thajské kuchyni, ale taky díky skvělým burgerům s hranolkami nebo zapečeným bagetám. Což se hodí v případě, že se přejíte thajskými jídly a dostanete chuť na něco "západního".

Tiger Wings Koh Lanta

#4 Freedom Bar

Pokud toužíte poznat pravý thajský plážový bar, doporučuji navštívit Freedom Bar, kde to v noci ožívá neuvěřitelnou atmosférou. Krása baru vynikne obzvláště v noci, kdy vyniknou neonové barvy a nevšední dekorace.

V baru měli každou sobotu zhruba od 20 hod úžasnou Fire Show. Taktéž oslavy Silvestra zde byly prostě nezapomenutelné.

Freedom Bar

#5 Mushroom bar

Další plážový bar, který vypadá přes den velmi skromně. Po západu slunce to zde ale ožívá. Bar je kompletně pomalovaný neonovými barvami, které v noci svítí.

Bar je pokaždé tak trochu jiný. Někdy je poklidný a tichý a někdy to zde opravdu žije. Mimojinné si zde můžete neonové barvy půjčit a pomalovat kreativně své tváře.

Muschroom bar na Koh Lantě

#6 Thai Cat

Restaurace, která se nachází přímo na pláži Long Beach. Najdete zde širokou nabídku jídel thajské kuchyně. Ceny jsou ale mírně vyšší.

#7 Diamond Cliff

Restaurace, která se nachází přímo na útesu nad pláži Nui Bay. Obzvlášť doporučuji navštívit tuto restauraci před západem slunce. Budete mít úžasný zážitek.

#8 Mr Wees pizzeria

Na pláží Long Beach je samozřejmě více barů a restaurací. Mr Wees pizzeria se nám líbila hlavně kvůli bambusovým lehátkům nebo vakům. Můžete zde krásně relaxovat po celý den.

#9 May's Kitchen

Restaurace, kde Vám připraví skvělou thajskou kuchyni za normální ceny. Obzvláště bych pochválil obsluhu, která je tu mnohdy velmi zábavná a veselá.

#10 The Irish Embassy Pub

Irská restarace a hospůdka, kde najdete většinou velmi dobré západní jídlo - burgery, speciální hranolky, irské pivo a další. Je zde příjemná obsluha a dobré posezení.

#11 The TreeHouse

Bar nacházející se v blízkosti pláže Long Beach, který vyniká hlavně tím, že je vybudován ve stromech. Můžete si zde dát drink a posedět na příjemných polštářích ve stromovém patře. Mnohdy zde mají večerní živou hudbu.

#12 Lazy Days

Barů a restaurací na pláží Relax Bay je více. Lazy Days jsem si oblíbil pohodovu atmosférou, příjemnou obsluhou a taky tím, že zde měli skvělé houpací sítě.

Restaurace Lazy Days na Koh Lantě

#13 Rasta Baby

Další zajímavý bar, který má úžasnou plážovou dekoraci ve stylu Ragge. Můžete zde opět trávit příjemné chvíle plné relaxu.

#14 Polívky

Na Koh Lantě je hned několik lokální stánků, kde podávají luxusní polévky. Určitě se k takovým stánkům nebojte dojít a dejte si pravý thajský kuřecí vývar.

Polévky na Koh Lantě

#15 Kaya Vegan

Kaya vegan je italská kavárna, kde ale najdete na jídelním lístku samozřejmě i jídlo. Mě zaujaly hlavně úžasné fresh smoothie, která navíc podávaly ve vkusných žárovkách.


Pokud byste měli dotazy, připomínky nebo nějakou Vaši zkušenost, napište mi ji prosím do komentáře dole. Pokud se Vám navíc článek líbil, tak ho prosím sdílejte na svém Facebooku. Tím vším mi pomůžete v motivaci psát další články z mých cest.

Článek byl publikován: 02. 04. 2018