Aerobic Casopisek.czVyletiky.czFitcentra.czAerobic.cz

čtenář nepřihlášen   přihlásit se   registrovat se   informace

RSS článků   RSS akcí

Vlastní vyhledávání

Články - archiv

Klinika miniinvazivní a endoskopické léčby zad EuroPainClinics představuje unikátní miniinvazivní a endoskopickou léčbu kořenového syndromu

Chronická bolest zad představuje pro lidský organismus výraznou zátěž. Bolest omezuje člověka nejen po fyzické stránce, ale může vést k narušení psychické rovnováhy a v konečném důsledku k řadě omezení ve společenském, rodinném a pracovním životě. Jednou z příčin dlouhodobé bolesti zad je kořenový (radikulární) syndrom, který je jen v ČR spojen s hospitalizací zhruba 40 tisíc pacientů ročně a vyžaduje specifickou a cílenou léčbu.

V pražské Klinice miniinvazivní a endoskopické léčby zad EuroPainClinics poskytují precizní diagnostiku zad, která ruku v ruce s unikátními miniinvazivními a endoskopickými výkony kořenový (radikulární) syndrom léčí. MUDr. Róbert Tirpák, FIPP, vedoucí lékař této kliniky, je navíc jediným odborníkem v ČR s mezinárodní certifikací FIPP pro oblast léčby bolesti se zaměřením na miniinvazivní a endoskopické techniky.

„Včasná a cílená léčba chronické bolesti zad je základním předpokladem k udržení optimálního zdravotního stavu. V naší klinice poskytujeme pacientům účinné terapie a unikátní metody léčby podle přesné diagnostiky zdravotních indikací. K terapii vždy přistupujeme ze všech hledisek a současně navrhujeme nejvhodnější podpůrná léčebná opatření k problematikám, které bolest zad doprovází. Pacientům nastavujeme individuální léčebné plány tak, abychom dokázali pružně reagovat na jejich očekávání rychlého a co nejšetrnějšího řešení zdravotních obtíží,“ komentuje MUDr. Róbert Tirpák, FIPP.

Klinika miniinvazivní a endoskopické léčby zad EuroPainClinics představuje unikátní miniinvazivní a endoskopickou léčbu kořenového syndromu

Hledáte řešení pro vaši bolest zad? Využijte E-konzultaci

Pokud si stále nejste jisti, zda se ve vašem případě jedná o kořenový (radikulární) syndrom a zda je možné pro vaši léčbu zvolit mininvazivní a endoskopický výkon, zkuste využít možnost E-konzultace. Tato služba je zcela zdarma a umožňuje pacientům z pohodlí domova konzultovat se specialisty pracovišť EuroPainClinics svůj zdravotní stav ještě před samotnou návštěvou kliniky, což celkově zpřesňuje, zrychluje a zefektivňuje stanovení konkrétního léčebného plánu. Pacient navíc šetří čas a náklady za návštěvy jiných zdravotnických zařízení, které by jinak v aktuálně fungujícím procesu léčby musel absolvovat. E-konzultace je dostupná z webových stránek a z mobilních zařízení a aplikací.

Pražská Klinika miniinvazivní a endoskopické léčby zad využívá při léčbě chronické bolesti široké spektrum miniinvazivních a endoskopických výkonů. Jedná se o unikátní perkutánní endoskopické výkony pod kontrolou rentgenu a videonavigace, které jsou spojeny s řadou významných klinických přínosů. Svým specifickým zaměřením je v současnosti jediným klinickým zařízením tohoto typu v České republice.
Pro návštěvu Kliniky miniinvazivní a endoskopické léčby zad není třeba mít doporučení od praktického lékaře, klinika spolupracuje s vybranými zdravotními pojišťovnami (VZP, VoZP, OZP a ZP Škoda), které zde léčbu svým pacientům plně hradí.   

 

 

text: tisková zpráva – 29. 03. 2018, 15.22:28

 

reklama


Aerobic.cz na facebooku - od aerobiku přes jogu a pilates až po zumbu

TOPlist