Prodej, nakup, investuj, půjč si – na Eshopiste.cz

()

Připravili jsme novou službu, tržiště e-shopů nabízených k prodeji nebo investici. Pojďme si ukázat různé scénáře, které možná řešíte, a jedno jejich společné řešení.

Spustili jsme Eshopiste.cz – s čím vám pomůže?

Než si o něm povíme podrobněji trochu více, pojďme se podívat v rychlosti na různé situace, jejichž společným řešením je právě Eshopiste.cz:

Poznáváte se v některém z uvedených bodů? Tak právě pro vás je tu Eshopiste.cz s návrhem řešení.

Na stránce také najdete rady a tipy, jak prodat e-shop, nebo pro situaci, kdy poptáváte půjčku či hledáte investora. A nebo jste naopak tím kupcem či investorem vy.

Jak Eshopiste.cz funguje?

Pokud nabízíte e-shop, nebo sháníte půjčku či investici

Eshopiště je jednoduše řečeno „samoobslužné“. To znamená, že chcete-li svůj obchod nabídnout k prodeji nebo jako nabídku k investici či poptávku po půjčce, jednoduše ho přes možnost „Přidat obchod“ vložíte. Pamatujte na to, že čím více svůj obchod a jeho historii obratů a návštěv představíte, tím je větší pravděpodobnost, že zaujmete potenciálního investora nebo kupce. A nezáleží na tom, jestli váš e-shop běží na Shoptetu, nebo jiném technickém řešení. Tržiště je pro všechny. Nicméně naši klienti mají oproti ostatním přeci jen výhodu, protože jejich nabídky budeme na vlastní náklady promovat na sociálních sítích, abychom jim v hledání kupce či investora pomohli.

Příprava medailonku není nijak složitá. Vložíte informace o svém obchodu, zaškrtnete, zda obchod prodáváte, sháníte půjčku nebo hledáte investora, popíšete historii obchodu, pár slov o sobě, napíšete svou představu o podmínkách prodeje/investice a je to. Systém náhledové obrázky obchodu, stejně jako grafy generuje automaticky sám. Chvilku trvá, než se obchod na stránce objeví, potřebujeme totiž mrknout, jestli jste v medailonku něco nezapomněli, než ho zveřejníme. Ale nebojte se, obvykle ještě týž den nabídku zveřejňujeme.

Pak už jen počkáte, až se vám případný zájemce ozve. Veškeré další kroky už domlouváte přímo s ním, Shoptet.cz do toho nijak nezasahuje.

Eshopy k prodeji, poptávka půjčky či investice

Jste-li potenciální kupec nebo investor

Na stránce si ve filtru zvolíte parametry obchodu, o který byste měli zájem. Zda chcete e-shop koupit nebo hledáte příležitost k investici, můžete volit z kategorií obchodu, definovat historii obchodu, o jaký byste měli zájem a pak už jen vybíráte.

Eshopiste_Filtr

Padne-li vám nějaký e-shop do oka, stačí se s majitelem jednoduše spojit přes kontaktní formulář, který je v detailu každého medailonku. Zpráva přijde přímo k rukám majitele a následná komunikace už probíhá jen mezi vámi dvěma. Shoptet.cz do nabídek nijak nevstupuje ani je nezprostředkovává. Tudíž za ně ale ani neručí.

O projektu

Protože na českém internetu žádné podobné tržiště zavedených e-shopů není, rozhodli jsme se ho spustit v Shoptet.cz sami. Cílem projektu Eshopiste.cz je bezplatně pomoct při hledání kupce, půjčky nebo investora do vašeho projektu. Popřípadě se na celou věc podívat z druhé strany a získat nový zavedený e-shop, nebo zajímavou příležitost pro investici.

Tip na závěr: Pokud si vyberete nějaký zaběhnutý e-shop, který ale nebude na platformě Shoptet a vy byste u nás chtěli být, i pro takovou situaci máme řešení. Mrkněte, že přesun fungujícího e-shopu na systém Shoptet a to za plného provozu není nic složitého.

Jak se vám článek líbí?

Pro hodnocení klikněte na hvězdičku

Průměrné hodnocení / 5. Počet hodnocení:

Zatím žádné hodnocení. Buďte první!

Navigace pro příspěvek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním zprávy souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů