Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Skládání všeho! Jak ušetřit místo v bytě, garáži nebo na terase? Tyhle vychytávky vás překvapí, kolik úložného prostou navíc se dá získat!

Postel nebo televize, schovaná ve zdi, schovaný úložný prostor pod postelí nebo skládací stolky. Skládání všeho, co se dá. Je to účelné a praktické! Podívejte se na chytré vychytávky, které dokáží ušetřit spoustu místa ve vašem prostoru pro žití.
Skládání ušetří místo doma
zdroj: 123RF.com

02. 01. 2019

02. 01. 2019

https://www.facebook.com/InTheZone.CapeTown/videos/245498966113272/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Spokojená žena po mateřské dovolené je cílem projektu Vedeme k úspěchu. Zároveň je i velkou motivací tří žen, které stojí za workshopy a rozvojovými kurzy pro maminky. Originalita, zábava a interaktivita kurzů vznikla spojením zkušeností a energie personalistky Světlany Pozníkové, rozvojové koučky Marcely Hlaváčkové a markeťačky Jany Rosenbergerové.
Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Mnohokrát skloňované téma, které patří dlouhodobě na seznam globalizačních problémů v celém Západním světě. Věděly jste, že podle statistik z roku 2018 průměrný Čech ročně spotřebuje zhruba 785 kilogramů potravin a zhruba 200 kilogramů vyhodí? Statistiky Evropské unie mluví jasně. Každoročně se vyhodí zhruba 88 milionů tun jídla. Každá česká domácnost má tak ve své režii svoji vlastní spotřebu a záleží jen na nás, jak se k ní postavíme.
Kdo by neznal kultovní seriál Přátelé, který je oblíbený napříč mnoha generacemi? Rosse, Rachel, Monicu, Joeyho, Chandlera a Phoebe milujeme všichni, ovšem pamatujete si děti, které v seriálu hrály? Kdo ztvárnil Bena a Emmu, jedny z důležitých postav seriálu? A co dělají nyní?
Mnozí odborníci mluví o současnosti jako o „době jedové“. Upozorňují, že toxické látky jsou nejen kolem nás, ale i v nás. Pocházejí ze znečištěného životního prostředí, ale také z kosmetiky a léků, které užíváme. Svou roli hraje i nevhodná strava a alkohol, který si sem tam dopřejeme. Jednou za čas bychom tak měli udělat ve svém těle důkladný úklid. Právě leden je pro očistu ideální.
Druhů čaje existuje skutečně nepřeberné množství. Čaj, to je životní styl, rituál, který se opakuje dnes a denně. Někdy jím zaháníme žízeň, jindy ho pijeme na chuť. Ovocný nebo bylinný čaj známe dozajista všichni, ale už méně jsou nám známé jejich účinky nebo podrobnější dělení. Pojďme se proto na čaje podívat společně.
V posledních letech získávají stále více na popularitě předlohy pro rodinné kroniky, které mají inspirovat babičky a dědečky k vyprávění o rodinné historii. Zájem určitě oživil i populární televizní seriál, v němž právě touto formou autoři zmapovali více než padesát let českých dějin. Rodokmeny jsou prostě v módě.
„Ten Zdeněk je tak skvělý, vybrala sis opravdu dobře,“ slýchávala Veronika od kamarádů i rodiny. Ve skutečnosti se bála s ním rozejít. Byl to psychopat. Nikdo kromě ní nevěděl, čeho všeho je schopný.
To, že sex je naprosto přirozenou součástí našich životů, je zcela jasné. Jenže už málokdo si uvědomuje, že chování po sexu o nás mnohé vypovídá. Poradíme vám, co muži nesnáší, když ženy dělají bezprostředně po sexu a na co si dát pozor.

Výběr článků

Vzhledem k neustálému nárůstu cen je obzvláště potřebné přemýšlet, co vše si opravdu nezbytně musíme pořídit a zároveň i kde výhodně nakoupíme. Zdražuje vše, zato výše platů zůstává prakticky stejná, a proto se řada občanů uchyluje k nouzovým řešením. Jedním z nich jsou nákupy v Polsku.
Když se podíváte do ledničky u svých rodičů nebo u známých, možná vás překvapí, že tam dávají i potraviny, které vy uchováváte jinde. Víte však, co je tedy správné, a jaké potraviny bychom do lednice opravdu dávat neměli?
Pouliční umělci mají nekonečně mnoho zaměření, a jedním z nich je i u nás málo viděná sprejomalba. Mistři tohoto oboru dokážou pomocí plechovek s barvou vytvořit neuvěřitelné skvosty doslova během minut. Svůj potencionální suvenýr tak vidíte přímo během jeho vzniku.

Nepřehlédněte

Make-up kdekoliv. Tyhle kosmetické vychytávky poradí, jak vytvořit vlastní rozjasňovač, čím nahradit pudr nebo udělat rychlé kontury obočí.
Je to sen snad každého z nás. Cestovat po světě a přitom vydělávat. Není to však nereálný sen, pokud se z vás stane digitální nomád. Takhle se dnes živí kde kdo. Stačí jen vědět, jak na to.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek