Moje sladké tajemství

Hroutí se jim manželství

Vypadá to , že manželská krize se nevyhnula ani páru Janu Šťastnému (53) a Báře Petrové (32). Evidentně se z Báry stává pořádná semetrika a Honza od ní utíká do práce, aby předešel hádkám před jejich synem Ondřejem (7).

Dlouhá léta se přitom herec vzpamatovával z krize se svojí bývalou manželkou Lenkou Šťastnou (58). Ta mu dala košem, když do jejího světa vstoupil jiný muž.

Má jí plné zuby

Rozpoutá se snad mezi partnery takový boj, že dojde až k rozvodu? S rostoucím věkem se herec vyrovnává těžce, když má vedle sebe o dvacet let mladší manželku.

Vedle jeho mladší manželky se z něj stává pořádný rebel.

„Snažím se vědomě pracovat na tom, aby moje tělo nechřadlo tak rychle,“ svěřuje se herec a zmínil, že často jezdí na koloběžce. Práskl na sebe, že se začíná měnit v takového puberťáka, což prý vadí jeho ženě a ta mu za to dává kázání.

Ta si ho vzala jako kliďase a očividně se jí nelíbí, že její manžel překypuje energií.

Závidí mu kariéru

Šťastný je navíc velmi žádaným hercem. Nebylo by proto divu, kdyby na něj Bára žárlila, protože sama není ve své profesi tak oblíbená. Petrová většinou obsazuje vedlejší role a nedostává moc hereckých nabídek. Zato Jan je neustále obsazován v řadě úspěšných seriálů. Teď je navíc hlavní postavou v komedii Krejzovi. Zdá se, že svým opovrhujícím chováním Bára dává najevo, že alespoň doma bude tou paní nepostradatelnou.

Nejspíš si herec přidává víc práce, aby se nemusel doma tolik vídat se svojí manželkou, které už má pravděpodobně plné zuby..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden