VIDEO: Jedeme v tom s The Tap Tap

5. leden 2019

Moderátorka Denisa Kimlová si do Klubu Rádia Junior pozvala jednu osminu hudební skupiny The Tap Tap – kapelníka Šimona Ornesta a zpěvačku Janu Augustinovou. Co všechno oblíbená kapela chystá?

Super skupina The Tap Tap, jejímž největším hitem je Řiditel autobusu, chystá CD pro děti. Hurá! Písničky na tuhle speciální desku jim píší spřátelené hvězdy, jako je třeba Xindl X. Takže se rozhodně máme na co těšit. Pokud vás zajímá, kdo všechno se na písničkách podílí, co chystá kapela v letošním roce, anebo třeba jaký je to pocit mít sochu v nadživotní velikosti, poslechněte si Klub Rádia Junior s podtitulem Jedeme v tom s The Tap Tap.

The Tap Tap začali, jak možná víte, v Jedličkově ústavu jako hudební zájmový kroužek. „A pak se to nějak zvrtlo,“ říká zpěvačka Jana Augustinová s úsměvem. Kapele je dvacet let, hrála v Londýně, Madridu, v Moskvě nebo Jeruzalémě… Běžně účinkuje na festivalech, v kulturácích, ale i ve Státní opeře. A dávno už není jen hudební skupinou, bojuje za práva handicapovaných a vůbec, rozšiřuje nám obzory.

Klub Rádia Junior běží každý všední den od 19:00 na Rádiu Junior nebo na Dvojce. Naladit si nás můžete zde.

Spustit audio