Bizarre Band_Křest klipu & koncert

Adresa:

Praha 2, Francouzská 33

Termín: 27.1.2019
Vstupné:

100

27leden neděle 19:00

Žánr: koncerty


Klip klapl, takže vám ho chceme ukázat. A při té příležitosti zahrát a vypustit k vašemu uchu až dvě zbrusu nové písně v kavárně SLOW Cafe na Francouzské 33 v neděli 27. ledna 2019 od  19:00

BIZARRE BAND BIO

Bizarre Band se utvořil samovolně a dobrovolně zhruba v roce 2012, kolem tehdy vznikajícího spolku BodyVoiceBand, s kterým to táhne doposud. Z této spolupráce vzešlo (mimo jiné) i divácky oblíbené představení Vojna od E. F. Buriana. Právě v průběhu příprav Vojny Bizarre Band získal takřka finální nástrojové obsazení a začal pracovat na svém autorském repertoáru.

Jádrem celého písničkaření jsou texty členky kapely Kláry Suchankové, přičemž finální hudební tvar/aranž má pod palcem zejména Zdeněk Dočekal a Dušan Navařík. Motivy a nápady do celého procesu ale vnáší každý jednotlivý člen kapely, takže je autorem hudby pokaždé někdo jiný a pokaždé vlastně všichni. Bizarre Band žánrově osciluje mezi folkem, popem, šansonem, swingem a jinými přidruženými fúzemi (s přiměřenou dávkou kouzla nechtěného).  

V roce 2016 Bizarre Band natočil své debutové album V krajině naměkko, v roce 2017 s písničkářem Janem Burianem dvojalbum Jihotaje. V současné době kapela připravuje další autorské album.

ČLENOVÉ KAPELY

  • Klára Suchanková – zpěv, housle
  • Dušan Navařík – příčná flétna, zpěv
  • František Tomášek – akordeon
  • Zdeněk Dočekal – klavír
  • Pavel Husa – kontrabas
  • Štěpán Klouček – zpěv, kytara
  • František Otakar Kukula – bicí

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

20květen pondělí 20:00

Martin 50:50

, Malostranské náměstí 21 Koncert

20květen pondělí 21:00