Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityKosmetika

Vlasta Libotovská vydala další knihu o kráse, kterou pokřtila Bára Štěpánová, Štěpánka Duchková a Anife Vyskočilová!

Známá kosmetička a autorka úspěšných knih o kosmetice a kráse Vlasta Libotovská a Barbora Slavíková Literová úspěšně dokončily další, v pořadí již třetí knihu, tentokrát pod názvem „Cesta ke kráse aneb nikdy nekončící příběh“. Kniha byla vydána ve spolupráci s vydavatelstvím Euromedia, a.s. Kosmetička Vlasta Libotovská je známá například spoluprací s hercem Seanem Connerym, o nějž se starala při jeho pobytu v Praze, ale i péčí o další významné osobnosti. O slavnostní křest knihy, který proběhl 13. 12. 2018 v restauraci PROLOG se postarala herečka Bára Štěpánová, moderátorka Štěpánka Duchková a herečka Anife Vyskočilová.

„Začít o sebe více pečovat, lze kdykoliv. Je to jen otázka Vašeho rozhodnutí. V této knize najdete moje rady a triky vycházející z mojí dlouholeté profese kosmetičky. Každodenní rituály zlepší nejen stav vaší pokožky, ale i stav vaší duše…“, říká Vlasta Libotovská, majitelka kosmetického salonu Libotowska. „Kosmetika je příběh, který nekončí. Je spojencem v posílení sebevědomí ženy. Chce ve vás probudit chuť o sebe pečovat, rozmazlovat se a zkoušet ověřené receptury, které se osvědčily již u mnoha žen. Krása není trvalá. Proměňuje se spolu s námi. Je odrazem našeho zdraví, psychiky a péče, kterou sobě věnujeme. Péče je alfou a omegou, základní stavební kámen kosmetiky. Jako bonus jsou jednotlivé kapitoly okořeněny o vtipné historky, které přinesl život přímo při péči o klientky,“ dodává autorka.

Čtenářům se dostává do rukou v pořadí již třetí kniha úspěšných autorek knih o kosmetice a kráse. První knihou bylo praktické vyprávění o prostředí kosmetiky a kosmetických technik pod jménem „ Aby krása nevyprchala“, druhou ještě úspěšnější byla kniha s názvem „Krása podle Vlasty Libotovské“ s podtitulem „Šťastná ve své kůži“. Ve třetí knize přichází autorka se shrnutím své dosavadní více jak třicetileté leté praxe v kosmetice a zve vás do svého království a snaží se přinést odpověď na otázku Co je kosmetika?

„S Vlastou spolupracujeme dlouhá léta a jsem její věrnou klientkou. Vždy mne okouzlí svým ojedinělým a pozitivním přístupem ke mně i ke svým zákaznicím. Každá moje návštěva jejího salonu je pro mne svátkem a neskutečným relaxem“ říká populární česká herečka a moderátorka Bára Štěpánová.

„Na Vlastičce si vážím, mimo vždy dokonalé péče i to, že se snaží pravidelně uvádět na trh nové trendy moderní kosmetiky a stále vymýšlet i nové techniky“. Umí vždy něčím překvapit… říká Gábina Partyšová, moderátorka, herečka a zpěvačka.

Foto: redakce tojesenzace.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *