InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Přibylův hattrick ozdobil kanonádu mezi Lokomotivou a Spartakem

Domácí gólman Pavel Vokůrka se s odůvodněnými obavami ohlíží za sebe. V 53. minutě ho totiž soběslavský Adam Přibyl (před brankou) propálil již potřetí. Šestý gól Spartaku byl vítězný. Soběslav vyhrála ve Veselí 7:5. , Autor: Josef Janda

Domácí gólman Pavel Vokůrka se s odůvodněnými obavami ohlíží za sebe. V 53. minutě ho totiž soběslavský Adam Přibyl (před brankou) propálil již potřetí. Šestý gól Spartaku byl vítězný. Soběslav vyhrála ve Veselí 7:5.     Autor: Josef Janda

VESELÍ NAD LUŽNICÍ – Na veselský zimní stadion zamířilo v sobotu večer téměř sedm stovek diváků. V nádherné hokejové atmosféře se nakonec radovali hosté ze Soběslavi, kteří přestříleli svého největšího rivala 7:5. Čtyři zářezy si připsal útočník Soběslavi Adam Přibyl, který si vedle hattricku připsal vítězný gól i jistící trefu do prázdné branky. Vydatně mu na úspěchy nahrával Martin Hák.

 

Domácí se ani jednou nedostali do vedení, nicméně dokázali dotáhnout tříbrankovou ztrátu a před druhou sirénou srovnat během necelých pěti minut na 4:4. Velký boj pokračoval také ve třetí části a vítězná Přibylova branka přišla v čase 52:57. Veselským se po porážce 5:7 zase o kousek vzdálila možnost vyhrát základní část, na vedoucí Český Krumlov totiž ztrácejí čtyři zápasy před koncem základní části již 7 bodů. Spartakovci si hodně užívali zisk tří bodů s početnou skupinou svých fanoušků a stále drží reálnou naději na play-off.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – OLH Spartak Soběslav 5:7 (1:2, 3:2, 1:3), branky a nahrávky: 18. Mikeska (L. Míchal), 30. Čáp, 31. Bůžek (J. Míchal), 35. Mikeska (Arnold), 49. Arnold (Mikeska) – 10. Přibyl (Hák), 15. Kubeš (Hák), 22. Kučera (Karpíšek), 24. Přibyl (Hák), 45. Matoušek, 53. Přibyl (Hák, Žákovský), 60. Přibyl, rozhodčí Pešina –Jindra, Bělohlav, vyloučení 5:5, využití 0:1, 683 diváků.

Loko Veselí: Vokůrka – J. Benda, Nehoda, L. Míchal, Drs, Krampl, Malecha, Štěcha – Arnold, Mikeska, Čáp, Dušák, R. Benda, Vlach, Klimeš, J. Míchal, Bůžek.

Soběslav: J. Dvořák – Sládek, Matoušek, Máca, Čížek, Chalupský, Kubeš, Karpíšek – Hák, Žákovský, Přibyl, Škoda, Píha, Smrž, O. Pánek, Máca, Kučera, Zajíc.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Útočník Veselí Dalibor Arnold zmíní, v čem byla Soběslav lepší. Jakých chvil v zápase nejvíce lituje?

Střelec čtyř branek Soběslavi Adam Přibyl zhodnotí svůj osobní výkon. Jak se zrodila jeho vítězná branka, který znamenala hattrick? Co říká na velké množství soběslavských příznivců?

Trenér Soběslavi David Pánek přiblíží také nepříjemné chvilky. A jak teď vidí boj o play-off? To a mnohem více o hokeji ve středečních papírových novinách.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • S. Kaisler 

    Reagovat

     

    Zasloužené vítězství Soběslavi (bohužel). Co nechápu, je chování některých hostujících fanoušků, posil z Tábora, kteří zcela evidentně přijeli kvůli něčemu jinému, než kvůli hokeji. Tito bezmozci celé utkání provokovali nadávkami, útoky na domácí, pokusy o kradení fanouškovských propriet apod. a zcela evidentně chtěli vyprovokovat nějakou rvačku. Proč je mezi sebou soběslavští trpí mi hlava nebere.

    Vloženo 27.1.2019 18:37:08

    • Spartakovec 

      Reagovat

       

      Pane Kaisler, kdo prijede fandit tak to my neovlivnime. Osobne si myslim, ze od toho je tam poradatelska sluzba, ktera zrejme neodvedla dobrou praci. Problemovou osobu mela vyhodit ze stadionu a nepustit zpet. Jenze u Vas ve Veseli je to mysleni porad 100let za opicema, kdyz cloveka kterej leze po plexi vratite zpet do kotle, to je uplne stejny jako pred 10 lety, kdyz fanousci Spartaku vhodili na ledovou plochu hlavku zeli a Vas genialni napad poradatelske sluzby byl, ze hlavku sebrali a hodili zpet do kotle. Co jste cekali, ze nastane potom?? Je treba zacit tam u Vas trochu vice premyslet. ????????

      Vloženo 28.1.2019 09:23:01

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace