T-Mobile umožní libovolně rozdělit data v rámci Magenta 1

Reklama

Program Magenta 1, který umožňuje získat slevy a výhody, když se pod jednu smlouvu spojí více služeb a více zákazníků, přichází nově s možností libovolně rozdělit data. Dosud se data dělila rovným dílem.

Pokud někdo spojí do programu Magenta 1 čtyři nebo pět služeb, získá od operátora zdarma 10, resp. 15 GB dat. Takových zákazníků má T-Mobile v programu Magenta 1 více než čtvrtinu. Až dosud se sdílená data rozdělovala rovným dílem mezi všechny členy skupiny, což s sebou nese jisté nepříjemnosti. Představte si, že máte ve skupině pubertální dítě s velkými datovými potřebami, dva relativně umírněné rodiče a jednoho seniora, který data využívá jen minimálně.

Od února si budou moci všichni zákazníci rozdělit data libovolným způsobem. V internetové samoobsluze jednoduše nastaví limit pro jednotlivé členy. Ten lze v průběhu měsíce opakovaně zdarma měnit, takže když otec rodiny vyrazí na nečekanou služební cestu a lze očekávat, že bude posílat hodně fotek, může mu být limit zvýšen.

Novým zákazníkům je služba k dispozici okamžitě, stejně tak všem, kteří zvětší svou Magenta 1 na úroveň velká či největší. Stávajícím zákazníkům naběhne postupně v průběhu února, o čemž je operátor včas informuje.

Reklama