Regály pro váš dům i velký sklad

Regál jsou univerzálním úložným prostorem, a to nejen pro velké haly a sklady, ale také pro domácnosti nebo dílny jako jsou autodílny. Jak si takový sklad, ať už profi nebo jen “sklad” pro domácí potřeby vybrat a z čeho vybírat, se dočtete v našem článku.

Základem jsou univerzální regály

Univerzální regály pro domácnostMezi univerzální regály se řadí klasické kovové regály. Ty jsou použitelné pro většinu sortimentu zboží. Mezi jejich základní vlastnosti patří pevná a stabilní konstrukce. Také nabízejí výškovou představitelnost. Další výhodou je jejich montáž, která je velmi jednoduchá a rychlá.

Takové regály najdou své uplatnění v každé domácnosti i velkém skladu. Dají se totiž skvěle přizpůsobit potřebě. Dají vybírat podle potřebné nosnosti, výšky i prostoru. Mohou stát samostatně v prostoru nebo vyplnit celou délku stěny.

Do domácnosti se hodí především menší regály a velmi často se doplňují o různé komponenty jako jsou háčky, držáky, jednotlivé police se dají pomocí speciálních dílů rozdělit na menší a tak regál jednoduše přizpůsobit potřebnému účelu.

Regály nepatří jen do dílny

Regály jako úložný prostor je možné využít v každé místnosti vašeho domu nebo bytu. Je jen na vás jak je využijete. Mohou sloužit v dětském pokoji na hračky, v koupelně na ručníky nebo v kuchyni místo klasických skříněk, pokud chcete něco originálního.


Nezávazná poptávka

  • Zadání poptávky je ZDARMA.
  • Poptávka NENÍ závazná, nemusíte si tedy žádnou z nabídek vybrat.
  • Porovnáním nabídek ušetříte až 30 % nákladů.
Obecná poptávka - IN3

Místo realizace

Kontaktní údaje

Souhlas s obchodními podmínkami a pravidly ochrany osobních údajů

Regály do velkých skladů

Regály do skladu

Regály si každý spojí především se sklady a obchody. Do velkých skladů už vám nebudou stačit klasické kovové regály, ale je potřeba volit více specifické regály.

Paletové regály jsou určené k uskladnění materiálu a zboží naloženého a přepravovaného v paletách. Nejčastěji se do skladů volí vjezdové a průjezdové regály. Tyto druhy umožňují vjezd dopravního vozíku dovnitř regálu a uložení nebo vyzvednutí palety.

Konzolové regály pro speciální zboží

Konzolové regály jsou určené především pro zboží s problematickým tvarem. Mezi takové zboží patří tyče, trubky, prkna, různé role nebo profily. Konzolové regály najdou své místo v průmyslových halách a skladech.

Rozdíl mezi FIFO a LIFO

FIFO je zkratka od anglického First IN – First Out, první dovnitř, první ven. Systém funguje velice jednoduše. Nejprve je nutné odebrat naposled založenou paletu. Jedná se o tzv. vjezdný regálový systém. Obsluha je možná pouze z jedné strany.

Tip: Plánujete vlastní projekt? Na konci článku najdete formulář pro porovnání nabídek firem ve vašem okolí. Zdarma a bez práce si tak najdete tu nejvýhodnější.

LIFO je zkratka Last-In – First-Out, poslední dovnitř, první ven. Systém funguje tak, že vytvoří dvě obslužné uličky a obsluha je možná z obou stran. Jedná se o tzv. průjezdné uspořádání. Velkou výhodou je, že se mohou odebírat první, i poslední uložené palety.

Nezávazná poptávka


  • Zadání poptávky je ZDARMA.
  • Poptávka NENÍ závazná, nemusíte si tedy žádnou z nabídek vybrat.
  • Porovnáním nabídek ušetříte až 30 % nákladů.
Obecná poptávka

Místo realizace

Kontaktní údaje

Souhlas s obchodními podmínkami a pravidly ochrany osobních údajů