InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Brunch Na Zavadilce – kulinářská akce amatérských kuchařů

    neděle 12.5 10:00 - Podskalí – Strakonice

  • Tomáš Kvapilík: Mozaika vztahů – společenská beseda

    neděle 12.5 19:00 - Kavárna Železářství U Šulců, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Běžecké stopy v okolí Prachatic jsou připraveny na pololetní prázdniny

Ilustrační foto.  , Autor: Tomáš Přibyl - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto.     Autor: Tomáš Přibyl - Jižní Čechy Teď

PRACHATICKO – Zhruba třicet kilometrů stop pro běžkaře v okolí Prachatic je připraveno na pololetní prázdniny a víkend. Městské lesy, které trasy pro město udržují, je upravily skútrem včera odpoledne. Informovala o tom vedoucí odboru kultury, školství a cestovního ruchu prachatické radnice Jiřina Dolejšková.

 

„Skútrem, který je přes GPS napojený i na trasy projektu Bílá stopa jsou upraveny a projety trasy Sedýlko, Stadionek, Klení a louka nad Libínským Sedlem. A upravena je i naše oblíbená Tankovka. U této trasy opět prosíme pěší turisty, aby nevstupovali do upravené stopy," uvedla pro novináře Jiřina Dolejšková. V letošní sezóně se upravuje i Cesta Kamenná, která je značena v mapě tras fialově. Od začátku sezóny ale město a jeho lesy upozorňují, že na této trase může stopu poškozovat svážení dřeva.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace