Někdy pomůže náhoda, jindy místní znalost. Strážníkům se podařilo zadržet dalšího hledaného muže
Zadržení hledaného muže na Kamenné. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovským strážníkům se poměrně často daří díky místní znalosti, ale třeba i náhodě, zadržet osoby, které jsou hledané státní policií. Naposledy jednoho takového člověka chytili na Kamenné.

Strážníci v ulici Kamenná, kde právě prováděli kontrolní činnosti, spatřili muže, který odpovídal popisu hledané osoby Policií České republiky. Vzhledem k možnosti, že by se skutečně mohlo jednat o tohoto člověka, strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti. Poté byl předveden na policii, kde se skutečně potvrdilo, že jedná o hledanou osobu.

V uplynulých dnech strážníci zadrželi hned několik mužů, po kterých pátrala policie. Například v ulici Purkyňova nebo Hutnická. V Hutnické ulici se jednalo o velkou náhodu. Hlídka tady narazila na muže, který se přehraboval v kontejneru. Strážníci po něm chtěli občanku, když muže prolustrovali, tak zjistili, že o dotyčného má zájem Policie ČR.

Dalšího muže, kterého hledala státní policie, vypátrali strážníci pro změnu díky ochotnému oznamovateli. Ten hlídku na ulici sám zastavil a sdělil jí, kde hledaný muž žije. Více jsme psali zde:

{article title="Muž sám od sebe zastavil hlídku strážníků, aby jí řekl, kde bydlí člověk hledaný policií "}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru