InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Absolventský koncert hudebního oddělení ZUŠ

    pondělí 3.6 18:00 - Městská galerie Vodňany

  • Pohádky pana Pohádky

    pondělí 3.6 9:30 - Městské divadlo Prachatice

    Vtipné zpracování známých pohádek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Táborsko smetlo v generálce na ligu Příbram

Fotbalisté Táborska porazili v přípravném utkání prvoligovou Příbram vysoko 4:1. , Autor: Karolina Kabíčková

Fotbalisté Táborska porazili v přípravném utkání prvoligovou Příbram vysoko 4:1.     Autor: Karolina Kabíčková

VOTICE - Osmý přípravný zápas sehráli fotbalisté Táborska v sobotu ve Voticích proti Příbrami. Pro prvoligového soupeře to bylo poslední utkání před ostrým startem jarní části první ligy. Favorit však po vedoucí brance vybouchl a bylo to právě Táborsko, které obstaralo zbývající góly duelu. Svěřenci trenéra Petra Mikolandy zdolali nakonec příbramské fotbalisty vysoko 4:1. Dvěma brankami se ukázali Frýdek a Tou Tou, jedna ze dvou čerstvých zahraničních posil, které jsou v Táborsku na zkoušku.

 

Další přípravné střetnutí čeká Táborsko v sobotu 9. února od 10.15 na umělce v Benešově.

1. FK Příbram – FC MAS Táborsko 1:4 (1:2), branky: 11. Voltr – 33. a 35. Frýdek, 53. a 54. Tou.

1. FK Příbram: Kočí – Nový, Kodr (46. Nitrianský), Tregler, Mingazov (46. Průcha), Skácel – Kilián, Rezek, Katidis, Fantiš – Voltr.

FC MAS Táborsko: Šiman – Navrátil (60. N´Gimbi), Hasil (45. Zárybnický), Pilík (65. Rondić), Kodad (65. Schramhauser), Musiol (45. Tou Tou), Klusák, Březina (60. Čermák), Čermák (45. Januška), Kopřiva (65. Vozihnoj), Frýdek (45. Kuffour).

Trenér Táborska Petr Mikolanda měl po zdolání prvoligového soupeře velkou radost. „Krásné vítězství. Zatím jsme v přípravě třikrát vyhráli a pokaždé výsledkem 4:1. Máme chuť po gólech. Sice se hrálo na umělce, ale Příbram hrála velmi dobře. Byli jsme efektivní a první poločas se mi líbil jak herně, tak nasazením. Ve druhé půli jsme zkoušeli další hráče, kteří jsou u nás na testech. Velmi dobře se ukázal útočník Tou Tou. Jeho příchodem se hra změnila a myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Příbram také prostřídala, což se na její hře projevilo. Do prvního mistráku nám chybí tři zápasy a víme, na čem máme zapracovat, abychom jarní část zvládli a zachránili se."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace