Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

NECHCE SE VÁM ČÍST? RECENZI NA FURIOSU SI MŮŽETE POSLECHNOUT V RÁMCI NAŠEHO PODCASTU ZDE.

Tohle dítě není posedlé, ukradli mu duši (soutěž s filmem Potomek)

Horor Potomek, který je právě v kinech, upoutal především neotřelým scenáristickým nápadem. S malým Milesem (Jackson Robert Scott) není něco úplně v pořádku. Začíná se ve škole chovat agresivně, prapodivně se začíná projevovat i doma. Velmi těžce tuto synovu proměnu nese zejména jeho matka (Taylor Schilling). Zprvu se brání přivést chlapce k odborníkům, ale nakonec jí nic jiného nezbyde. Snaží se pochopit příčiny synova stavu. Zjištění je ale víc než děsivé… Něco získalo moc nad jejím synem, ale ďábel to tentokrát není.

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu – kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy.

Soutěž s filmem Potomek

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Postava Milese má heterochromii. O co přesně jde?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Má jednu nohu kratší než druhou,Má rozdílnou barvu očí,Má cholerickou povahu’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 14. února do 21. února 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Presscode.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Potomek”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast