Dnes Pondělí - skorojasno 12°C
Zítra Úterý - obcasny-dest 14°C
Pondělí 20. 5. 2024
Svátek má Zbyšek
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.

Středa: Masopust na Andělu

Masopustní posvícení na pěší zóně Anděl ve středu 20. února.

Připraveno bude od 8 do 19 hodin 30 stánků, kde si vybere opravdu každý. Budete moct ochutnat od teplých uzenin, jitrnic, pečeného selete, polévek či gulášů až po plněné buchty, koláče, štrůdly, svařené víno, horký grog nebo medovinu.

Pro děti je připraven workshop výroby masek či ukázka hry na flašinet. V rámci doprovodného programu zahraje masopustní kapela a každý, kdo přijde v masce, obdrží masopustní koláč.


Staročeský jarmark v Praze 14

Dnes ve 20:20

Tradiční staročeský jarmark plný zábavy a překvapení, ukázka historických řemesel a bohatý kulturní program ve farní zahradě v sobotu 25. května. Vstup zdarma.

Den s IZS: U dětí zvítězila hasičská pěna

Dnes v 11:51

Profesionální a dobrovolní hasiči, policisté a záchranáři se o víkendu 18. května předvedli veřejnosti už podesáté na Dnu s IZS (Integrovaný záchranný systém). Akci pořádá městská část Radotín a zasloužilý hasič František Drož spolu se svou domovskou SDH...

Trhy na Slunečním náměstí se konají každé pondělí

Dnes v 09:20

Na Sluneční náměstí v Nových Butovicích se vrátily tradiční farmářské trhy. Po zimní přestávce budou mít návštěvníci možnost každé pondělí od 8 do 18 hodin nakoupit čerstvé zboží ve stáncích s ovocem, mléčnými a masnými výrobky, s uzeninami, rybami, zeleninou, pečivem, sladkostmi a nápoji, ale...

Reuse neděle se bude konat na Vítězném náměstí

Dnes v 08:56

Další REUSE neděle na Praze 6 proběhne 2. června od 11 do 18 hodin na Vítězném náměstí, v místě farmářských trhů. Opět po roce můžete na této venkovní komunitní akci poslat nepotřebné předměty dál, a naopak jiné zdarma odnést domů.

Květnový koncert Prahy 2 na Bastionu

Dnes v 08:53

Cyklus Prahy 2 Hudba na hradbách na Bastionu je věnovaný převážně jazzu a dobré pohodě.

Mikroklima 2024 se bude konat opět v parku Přátelství

Dnes v 08:24

I letos oslaví městská část Praha 9 Světový den životního prostředí na tradiční akci Mikroklima. Ta se uskuteční ve čtvrtek 6. června od 9 do 18 hodin v parku Přátelství na Proseku.

Walking fotbal pro seniory

Dnes v 08:10

Tréning pro seniory na hřišti SK Slavia ve středu 29. května.

Pro rodiny s dětmi: Užij si ulici U Zásobní zahrady

Dnes v 08:05

V úterý 21. května od 15 do 19 hodin proběhne v ulici U Zásobní zahrady v Praze 3 zábavně a sportovně společenská akce pro rodiny s dětmi.

Praha 1 zve na Den dětí na Žofíně

Dnes v 08:01

V dopoledních hodinách 31. května proběhne na Žofíně Den dětí. Těšit se můžete na Sváťovo divadlo, sportovní hry, animační team Vláček nebo pohádkového dráčka.

Jedu v medu

Dnes v 08:00

Akce v muzeu nabídne v sobotu 25. května medem provoněný program. Připravte se na medové dobroty, zajímavosti ze života včel i včelky živé. 

10. mimořádné zasedání zastupitelstva Prahy 4 bude v pátek 24. května

Dnes v 07:44

10. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 se uskuteční v pátek 24. května od 9 hodin v zasedacím sále č. 301 v budově historické Nuselské radnice v Táborské ulici č.p. 500.

Soutěž s innogy o vstupenky na koncerty Pražského jara

Dnes v 07:31

Společnost innogy zve na koncerty Pražského jara do Fora Karlin a do Rudolfina. Spolupráce innogy a prestižního hudebního festivalu trvá od roku 1995.

V bytě na sídlišti Antala Staška byla nalezena mrtvá žena

Včera ve 22:37

V neděli odpoledne bylo v bytě v krčské ulici Fillova na sídlišti Antala Staška nalezeno tělo mrtvé dvaatřicetileté ženy. Policisté zjišťují, za jakých okolností k tragédii došlo. Přesnou příčinu určí pitva. Podle serveru aktu.cz je příčinou smrti nešťastná...

Další krátké zprávy
Nahoru