InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Návrhářka Hana Zelenková pořádá kurz modelingu

Ilustrační foto.  , Autor: Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto.     Autor: Jižní Čechy Teď

TÁBOR - Po dvou letech chystá módní návrhářka Hana Zelenková opět svoji autorskou přehlídku. Pod názvem Galaxie se uskuteční 25. dubna v Táboře. Do týmu modelek, které předvedou její návrhy, se mohou dostat i nové tváře. V čase zbývajícím do přehlídky uspořádá Hana Zelenková kurz modelingu.

 

Adeptky do něj bude vybírat spolu s akademickým malířem Janem Kunovským v sobotu 23. února v prostorách Bolzanovy školy v Táboře. Dívky, které se chtějí zúčastnit castingu, mají s sebou mít plavky, boty na podpatku, pití a mají-li dlouhé vlasy, tak gumičku. Casting bude probíhat od 9 do 16.30 s přestávkou na oběd. Kurz pak bude stát 3200 korun a děvčata po jeho absolvování získají certifikát. Ty nejlepší pak dostanou první příležitost na mole na dubnové módní přehlídce.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace