Policisté dopadli zloděje, který kradl ve sklepě. Ukradené věci dal do zastavárny
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Krupka - Minulý týden policisté informovali o oznámení, které podal majitel sklepa, kterému neznámý zloděj vykradl kóji, ze které zmizela vrtačka a aku šroubovák. Policistům z obvodního oddělení v Krupce trvalo jen několik dnů, než případ objasnili.

"Zjistili, že oním lapkou byl soused poškozeného, který odšrouboval zámek ze sklepní kóje, ze které měl vzít dva kufry s nářadím, které pak dal do zastavárny. Ukradené věci v hodnotě necelých osm tisíc korun už se bohužel nepodařilo zajistit, 29letý v minulosti nikdy netrestaný muž si už převzal sdělení podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Vyšetřován je na svobodě, v krajním případě by mohl jít až na tři roky do vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru