Krádeže nejsou výjimkou ani v rodině. Příbuzné okradla matka i syn
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Teplice - Na policisty se obrátila mladá žena, kterou měla její matka připravit o více jak pět tisíc korun. V bytě vzala platební kartu své dcery a bez jejího vědomí a souhlasu vybrala z bankomatu celou finanční hotovost, kterou měla na účtu.

Žena byla obviněna z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, pokud oznamovatelka dá souhlas s trestním stíháním své matky, hrozil by jí v případě uznání viny až dvouletý trest odnětí svobody.

"Policisté řeší ale i opačný případ, kdy potomek okradl rodiče. Z přečinu krádeže byl obviněn 24letý muž, který z bytu své matky, kde ho nechala bydlet, v době její nepřítomnosti odcizil kuchyňskou linku, lednici a sporák. Když na to přišla, došla jí s potomkem, který už jí ukradl věci i v minulosti trpělivost a podala trestní oznámení. Pokud nevezme zpět souhlas s jeho trestním stíháním, mohl by jít nezvedený syn až na dva roky do vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru