Andy Serkis si zahraje v Myší hlídce

Andy Serkis si zahraje v Myší hlídce

Studio Fox pilně chystá adaptaci komiksů Davida Petersena, které se odehrávají ve středověké myší společnosti, nyní konečně ohlásilo, koho ve filmu uvidíme.

6 0
9.3.2019

Série Mouse Guard (Myší hlídka), kterou už od roku 2006 píše i ilustruje David Petersen a vydává nakladatelství Boom Studios!, se brzy dočká filmového zpracování. Příběh hrdinných myších válečníků, kteří svádějí nekonečný boj o přežití s okolními dravci a dalšími nepřáteli, natočí režisér Wes Ball, jenž stojí za úspěšnou teenagerskou akční sérií Maze Runner.

Produkce filmu měla původně začít už v lednu, kvůli několika problémům, mezi které patří i nákup Foxu Disneym, však výroba snímku začne až na přelomu dubna a května. I tak už ale známe jména dvou hlavních hereckých představitelů, které ve filmu uvidíme. Thomas Brodie-Sangster, který patřil mezi hlavní hvězdy Ballova Maze Runnera ztvární jednoho z členů hlídky Straše, zatímco herecký veterán Andy Serkis si zahraje padoucha, kováře jménem Midnight. Serkise nejvíce proslavily CGI role GlumaLord of the Rings a Hobbitovi a Caesara v trilogii o planetě opic, případně Snoke ze Star Wars.

Brodie-Sangster si zahrál i v sedmých Star Wars. Foto: Walt Disney

Co říkáte na herecké obsazení Myší hlídky?



Diskuze /3

Blackhand47XD

Perfektní, hlavně ať to vznikne. :)

webmaster
9.3.2019 | 16:32:40
BixB

Tak na to jsem zvědavý, komiksy mám přečtené, koupenou i onu „hru“, je to pěkný svět s pěknými ilustracemi, tak snad to nezmrví. :P

9.3.2019 | 19:58:29
Ratemus

super, Myší hlídku mám rád, skvělý svět

10.3.2019 | 23:49:48
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů