Orientační nabídka


Znak města Nový Bydžov (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bydžov - Oficiální web Město českých královen a studentských merend


Cesta: Titulní stránka > Město

 

Povinnost mít označenou popelovou nádobu čárovým kódem

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Od 1. 4. 2019 je nutné si vyzvednout čárový kód na popelovou nádobu na MěÚ Nový Bydžov, Oddělení životního prostředí u Bc. Lenky Hlaváčkové, DiS.
Každá popelnice musí být nejpozději do 30. 6. 2019 označena nálepkou s čárovým kódem, protože posádka popelového vozu bude při obsloužení popelové nádoby načítat čárový kód.
Bytové domy s větším počtem bytů se budou řešit individuálně!
popelnice
 

 
 

Majitelé nemovitostí a bytů, kteří pronajímají své  objekty/prostory osobám, které nemají na území města Nového Bydžova trvalý pobyt jsou povinni si uzavřít smlouvu o svozu komunálního odpadu s Technickými službami města Nový Bydžov.

Díku tomu budeme mít přehled o počtu obsloužených nádob a snadněji bude zjištěno zneužívání obecního systému nakládání s odpady.

Neoznačené popelové nádoby nebudou od 1.7.2019 svezeny!

Pokud dojde k situaci, že Vám nebude neoznačená popelová nádoba odvezena, zajistěte si prosím v co nejkratším termínu vyzvednutí samolepky s čárovým kódem na městském úřadě a nalepte na svou popelovou nádobu.

Zavedení nového systému bude nějakou dobu trvat, protože jde o organizačně i technicky náročnou záležitost. Určitě se vyskytnou i počáteční problémy. Jsme připraveni zodpovědět Vaše dotazy a Vaše připomínky řešit. Nový systém svozu a evidence odpadů je již zaveden v řadě měst a obcí. Vedení města předpokládá, že i v našem městě bude úspěšný a domácnostem i městu se vyplatí.

Kontakt:  

Bc. Lenka Hlaváčková, DiS.,tel. 495 703 963, hlavackova@novybydzov.cz
 
Zodpovídá: Bc. Lenka Hlaváčková, DiS.
Vytvořeno / změněno: 18.3.2019 / 18.3.2019 | Zveřejnit do: 31.12.2020
 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém