Znak města Týn nad Vltavou (odkaz na titulní stránku) 

Týn nad Vltavou - Oficiální stránky


Facebook Instagram

International


Vyhledávání
ZpětCesta: Titulní stránka > Město
 

Výměna veřejného osvětlení pokračuje

ulice
Město Týn nad Vltavou bylo už potřetí úspěšné díky kvalitní žádosti v dotačním řízení na rekonstrukci veřejného osvětlení – 3. etapa.
 

 
 
Město Týn nad Vltavou obdrželo oznámení Ministerstva průmyslu a obchodu, že jeho žádost o dotaci na rekonstrukci veřejného osvětlení v aktivitě 1A – Opatření ke snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení z programu EFEKT byla hodnotitelskou komisí doporučena k podpoře ze státního rozpočtu a to ve výši 1 515 909 Kč. 
„Můžeme získat 2 miliony Kč z dotace Ministerstva průmyslu a obchodu. Výměna starých lamp za nové se týká celého Hlineckého sídliště a části Malé Strany, celá akce bude ve výši 7,5 milionů vč. DPH,“ ing. Petr Rohlena z OHS MěÚ. Výměna se týká 225 svítidel, 73 sloupů (tuto část výdajů hradí město ze svého rozpočtu). Cílem je nahradit stávající svítidla za moderní a úsporné LED lampy. 

Rada města schválila 4.3. 2019 přijetí „Podmínek čerpání investiční dotace ve výši 1.515.909 Kč v Programu EFEKT 2019“ na realizaci projektu Rekonstrukce veřejného osvětlení v Týně nad Vltavou III. etapa“ a přijetí závazku k jejich bezvýhradnému plnění a dofinancování projektu z prostředků města Týn nad Vltavou.






 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 12.2.2019 / 20.3.2019
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém