Vydražený dort i hlavní cena v tombole putovaly do Dětského domova v Dlažkovicích
Zdroj: www.meulovo.cz
Litoměřice

Lovosice - Centrum kultury LOVOš připravilo velmi bohatý program v čele s hlavním hostem večera, skupinou Těžkej Pokondr. Zahájení plesu měla na starost jedna z nejúspěšnějších tanečních škol v republice HES Praha a celým večerem provázela známá moderátorka Hana Reinders Mašlíková.

Novinkou pro hosty bylo občerstvení, které připravil finalista soutěže MasterChef Česko 2019 Marek Kühnel, který se zároveň postaral i o výrobu speciálního dortu. Ten byl následně vydražen a částka 3600,- Kč pak byla předána Dětskému domovu v Dlažkovicích. Nakonec byl do Dlažkovic věnován i dort samotný.

To však nebyla jediná věc, která do Dlažkovic putovala. Hlavní cenu slosovatelné tomboly vyhrál pan Martin Poláček, který lednici v hodnotě 15.000 Kč také věnoval dětskému domovu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru