Super poster kupuje podíl v síti CLV na čerpacích stanicích

neděle, 7. dubna 2019, 13:10 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Super poster získává 80 procent ve firmě Teploměry, která provozuje největší celostátní síť CLV ploch na čerpacích stanicích.

Zdroj: Super poster

Zdroj: Super poster

Super poster, provozovatel štítových ploch tzv. superposterů v největších českých městech, se po 23 letech svého fungování rozhodla rozšířit své portfolio o CLV plochy na čerpacích stanicích. Na základě dohody s jediný vlastníkem Václavem Chmelařem odkoupila 80% podíl ve společnosti Teploměry.

Celostátní síť, která v současnosti čítá 230 CLV ploch, zahrnuje především čerpací stanice MOL, ÖMW, Benzina, Shell a další. Plochy obsahují rovněž informační panel ukazující teplotu a čas, jsou osvětlené a jejich rozměr představuje 1,56 x 2 metry.

„Čerpací stanice v současné době prochází výraznou proměnou. Jejich cílem je nabídnout návštěvníkům širší spektrum produktů – např. nabídky denních potravin, občerstvení, léků, doručování zásilek e-shopů, atd, a tedy přimět řidiče a jejich posádku k větší útratě a době strávené na čerpací stanici. Tento trend chceme využít a vybudovat silnou síť CLV ploch se zaměřením na řidiče a jejich spolucestující,“ uvedl jednatel firmy Super poster Josef Soušek.

-mav-