Simon Konecki a Adele na koncertě zpěvačky Lady Gaga (Londýn, 6. prosince 2013)

Simon Konecki a Adele na koncertě zpěvačky Lady Gaga (Londýn, 6. prosince 2013) | foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Adele se po sedmi letech společného života rozvádí s filantropem

  • 33
Adele Adkinsová (30) oznámila prostřednictvím svých mluvčích rozvod s manželem Simonem Koneckim (44). S americkým filantropem žila britská zpěvačka sedm let. Společně vychovávají šestiletého syna Angela.

Dvojice se podle mluvčích rozhodla ukončit nefungující vztah a ve výchově společného potomka budou oba pokračovat již jako přátelé. 

Adele se rozešla se svým partnerem. Zavázali se, že svého syna budou nadále vychovávat s láskou jako přátelé. Jako vždy žádají o respektování jejich soukromí. Žádné další detaily a vyjádření nebudou následovat,“ uvedli v pátek zpěvaččini mluvčí Benny Tarantini a Carl Fysh ve vyjádření pro média.

Syn Angelo se zpěvačce a podnikateli narodil v říjnu 2012. Jen několik měsíců předtím přiznala Adele v jednom z příspěvků na svém blogu, že žije se Simonem Koneckim. Brali se o vánocích v roce 2016, ve stejném roce si společně koupili dům v Beverly Hills. Rodina žila střídavě v Kalifornii a ve zpěvaččině rodném Londýně.

„Je to nejvážnější vztah, jaký jsem kdy v životě měla,“ přiznala Adele v roce 2016 v rozhovoru pro Vanity Fair. Teprve na předávání Grammy 2017 Adele poprvé oficiálně potvrdila, že je Konecki jejím manželem, když ho tak nazvala ve svém děkovném projevu. „Grammy, vážím si vás, akademie, miluji vás, můj manažere, můj manželi a můj synu, jste jediný důvod, proč to vše dělám,“ řekla Adele. 

„Jejich vztah skvěle funguje, protože oba chtějí to samé. Klidný rodinný život. Jejich prioritou je syn Angelo. Adele miluje svou roli matky,“ řekl tehdy zdroj magazínu PEOPLE. 

Po skončení turné v roce 2017 zmizela zpěvačka z očí veřejnosti. V posledních měsících byla Adele několikrát vyfocena paparazzi na nočních tazích a bouřlivých večírcích s přítelkyní, herečkou Jennifer Lawrencovou (28). V dubnu zase strávila noc v klubu s pěveckou kolegyní Taylor Swiftovou (29).

27. listopadu 2016