Končí seriál ukázek z knihy Naivní sezóna, kterými prováděl Daniel Jahn

Daniel Jahn - Naivní sezóna

V posledních týdnech jste každou neděli měli možnost číst ukázky z knihy Naivní sezóna, kterými vás provedl její autor a ilustrátor Daniel Jahn. Bohužel čas se naplnil a vše dobré musí jednou skončit. Seriál knižních ukázek dospěl k svému konci. Věříme, že jste si autora Daniela Jahna oblíbili a podlehli kouzlu jeho svérázného, vtipného a trefně cíleného vyprávění.  

Reklama

Kniha Naivní sezóna je vzpomínkovou sondou do osmdesátých let minulého století, do doby normalizačního marasmu. Mladý výtvarník prochází krajinou, maluje, a zároveň své čtenáře bere na retrospektivní výlety do jiné „krajiny“, krajiny svého dětství, která skrývá pohnutou rodinnou historii. Ta se před čtenářem pomalu rozplétá, odkrývá, jejím prostřednictvím autor podává humorný i nelítostný, v každém případě barvitý obraz své doby.

Sám autor, pod pseudonymem Daniel Jahn, je činný v mnoha směrech. Maluje, věnuje se psaní a také vinařství. Více o sobě odhalil v zajímavém rozhovoru.

Získejte jedinečnou knihu Naivní sezóna

Nemusíte však zoufat, že seriál knižních ukázek skončil. Knihu Naivní sezóna si můžete zakoupit v nakladatelství Dauphin nebo v e-shopech dobrých knihkupectví. S nákupem ale neotálejte. Zbývá totiž pár posledních kusů. Zakoupením knihy podpoříte další tvorbu Daniela Jahna.

Seriál ukázek z knihy Naivní sezóna si přečtěte zde.

Danielu Jahnovi upřímně děkujeme za možnost poznat jeho jedinečnou tvorbu a přejeme mnoho úspěchů v dalších činnostech.

Reklama