Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-15

Starší žákyně postupují do finálového turnaje z 1. místa

V posledním zápasy nadstavby porazily Pardubice 4:0

Sdílet

Starší žákyně si zajistily postup do finálového turnaje z 1. místa. Posledním soupeřem Sparty v nadstavbě byla děvčata z Pardubic, které bojovala o konečné 3.místo. Bohužel se utkání za velkého vedra odehrálo na UMT. To určitě přispělo i ke kvalitě utkání.
Sparťankám perfektně vyšel nástup do utkání. Ve 2. minutě vyslala do útoku přesným pasem Radka Hlouchová Simonu Přílepkovou. Ta se nemýlila a prostřelila pardubickou brankářku. Bohužel sparťanská obrana neměla svůj den. Kupila chybu za chybou a dovolila Pardubicím dostat se do vyložených šancí, které naštěstí nebyly proměněny.
V 17.minutě to byla opět Přílepková, která zvýšila na 2:0. Děvčata bojovala spíše sama se sebou než s rozpáleným povrchem. Opět následovaly šance před sparťanskou brankou.
Ve 20.minutě vystřelila z 20.metrů Hlouchová a míč skončil v pardubické brance. Čtvrtou branku Sparty a svoji třetí do poločasu přidala Simona Přílepková.
Druhý poločas se odehrál bez branek. Hráčkám chyběl pohyb, přesné přihrávky a vůle zlepšit svůj výkon.
Vítězství posunulo Spartu na finálový turnaj starších žákyň z 1. místa.

AC Sparta Praha – FK Pardubice 4:0 /4:0/
Komentář trenérů: “Bohužel jsme museli odehrát zápas na umělé trávě, což se hodně projevilo na kvalitě utkání. Tento zápas vyšel hlavně v prvním poločase Simoně Přílepkové, která vstřelila tři branky. Naopak v defenzivě dělaly hráčky hodně chyb, které naštěstí soupeř nevyužil.“
Sestava: Trikalová, Švíbková, Hlouchová, Koptová, Litvanová, Mašínová, Matušková, Němcová, Ostrá, Přílepková, Šťastná, Bárková, Kožuriková, Vondrová, Kratzmannová, Trachtová, Machálková

Další novinky