Na Julisce mají za sebou první odliv, který se dotkl 5 hráčů. Novou práci si hledají i odchovanci Hanousek a Bezpalec

Na Julisce mají za sebou první odliv, který se dotkl 5 hráčů. Novou práci si hledají i odchovanci Hanousek a Bezpalec

Dukla, kterou čekají v příštím soutěžním ročníku 2019/2020 druholigové boje, oznámila první redukci a čistku stávajícího kádru, jemuž volí trenér Roman Skuhravý. Koho se tedy týkají první odchody z Julisky?

Již teď je jasný odliv pěti hráčů. Zatímco vypršel kontrakt trojici Uroš Djuranovič, Branislav Miloševič a Ivan Ostojevič, domácí tandem Michal Bezpalec a Marek Hanousek nepřijali nabídku na prodloužení smlouvy.

Miloševič se loučí s Dejvicemi po 108 ligových duelech, 7 brankách a 11 asistencích. Dukla jeho koncem ztrácí kapitána. "Děkuji všem spoluhráčům, fanouškům a lidem z klubu, všem, kteří se zasloužili o to, že jsem se v Dukle cítil celé čtyři roky jako doma. Odcházím, ale klub a Praha zůstanou navždy v mém srdci," pronesl na webu fkdukla.cz Miloševič, jenž působil na šestce čtyři roky.

Srbský bránce Ostojič se vrací po dvou a půl letech do Srbska a černohorský útočník Djuranovič by se měl také vrátit na východ Evropy. "Děkujeme hráčům za jejich služby Dukle a přejeme hodně štěstí v další fotbalové kariéře i v osobním životě," vzkázalo na stránkách fkdukla.cz vedení posledního týmu tabulky.

Nové angažmá si hledají odchovanci Bezpalec s Hanouskem. První jmenovaný dvaadvacetiletý zadák se loučí se současnou adresou po 66 zápasech, druhý zmíněný sedmadvacetiletý exkapitán mužstva pak po 176 prvoligových duelech.