InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poříčí povede do konce sezony duo Petr Roučka – Luboš Hanzlík

STRAKONICE - Fotbalisté Poříčí, kterým patří předposlední příčka, sice nevstoupili do odvetné části Dudák okresního přeboru vůbec špatně, když během třech zápasů získali sedm bodů, ale poté začaly mít výkony klesající tendenci, což minule vyústilo v domácí remízu s posledními Radošovicemi. Tam se prostě čekaly tři body. Vedení klubu se proto rozhodlo odvolat trenéra Jana Pudila, jenž přišel během zimní přestávky, a v nedělním utkání ve Strakonicích už vedli mužstvo Petr Roučka s Lubošem Hanzlíkem. A premiéru si mohli odškrtnout jako úspěšnou – Na Křemelce se zrodila remíza 2:2 (1:1). Domácí Junior B sice poslal ve 26. minutě do vedení snajpr Petr Baloušek, ale vzápětí srovnal Radek Suda. Po změně stran vrátil náskok Strakonickým Jan Liška, pět minut před závěrečným hvizdem však stanovil konečnou dělbu bodů střídající Radomil Štefanko.

Junior Strakonice B – Poříčí 2:2 (1:1).

Branky: 26. P. Baloušek, 74. Liška – 28. Suda, 85. Štefanko. Rozhodčí: Pašek – Jáchim, T. Hodánek (N). Přihlíželo 50 diváků.

 

Více ve středečním Týdeníku Strakonicko.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace