InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Festival historických řemesel

    sobota 1.6 10:00 - Hrad Šelmberk Mladá Vožice

    Sobota 1. června a neděle 2. června, pokaždé od 10.00 a 17.00

  • Max Švabinský poprvé v Písku

    sobota 1.6 17:00 - Galerie Dragoun Písek

    Vernisáž výstavy.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Hradišti Bukovsko jistotu záchrany nenašlo

PÍSEK/HRADIŠTĚ - V utkání 24. kola 1 B. třídy přivítalo mužstvo Hradiště, které má účast v B třídě už dávno zajištěnou i pro příští sezonu, soupeře z Dolního Bukovska, který o definitivu stále ještě usiluje. A hosté začali dobře, když po přízemním centru z levé strany nikým nekrytý Lukáš Chochol otevřel skóre utkání a z toho měli hosté velkou radost. Ta jim však vydržela jenom tři minuty. Matěj Suk kopal roh, míč si našel ve vzduchu David Pichlík a hlavou do horního rohu branky hostí vyrovnal na 1:1. Brzy poté začali domácí získávat více půdy pod nohama a často hosty přehrávali. Dostávali se do šancí, jenže měli vychýlenou mušku nebo hosty držel nad vodou gólman Filip Miřátský. Druhá půle začala akcí Marka Valacha, který se uvolnil před hranicí šestnáctky hostí a přízemní střelou o tyč poslal Hradiště do vedení podruhé. Celý druhý poločas se odehrál ve znamení dobývání branky hostí, ale fotbalisté Hradiště stále nenacházeli recept na vstřelení uklidňujícího gólu. A tak vzal znovu na sebe odpovědnost jarní hradišťský kanonýr Marek Valach a svou druhou brankou dal výsledku konečnou podobu na 3:1.

TJ Hradiště - TJ Dolní Bukovsko 3:1 (1:1)
Branky: 16. David Pichlík, 47. a 83. Marek Valach - 13. Lukáš Chochol
Rozhodčí: Pečenka - Slepička, Tanáč. ŽK: 1:2. Diváků: 71

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace